Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İster misiniz Volkan Şen, Hürriyet-Merter falan gelsin takım ahahahhahaha. Şaşırır mıyız? Hayır

Bu nevzat'ın her haberi yasaklanmalı artık bu forumda. Adminler acele bu işe el atmalı. Adam açık ara PARALI KALEM

DEtoJvYXgAIcv-4.jpg

Eğer Selçuk bu saatten sonra forma giyerse zerre desteklemem bu takımı.

Selcugun gitmesini desteklemeyen tüm taraftarın ağzına tukuruyum

bu sene mevcut yonetim, teknik ekip ve selcuk inanla yandaslarinin bulundugu çocukluk aşkım Galatasaray'i desteklemeyecegim forma falan alacaktim almıyorum
Iyi forumlar rdaslar
Kisa surede kurtulmamiz dilegiyle allah yardimcimiz olsun

Sen kimsin senin kapasiten neki sneijder i gönderiyorsun Allahin çapsızı andavalı..

Allah belanizi versin komisyoncu gerizekalilar

KAP - Wesley Sneijder ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Futbolcu 2017-2018 sezonunda 4.500.000 Eur'dan feragat etmiştir.

Ünal Aysal a laf diyenler..
Sneijder in gitmesini isteyenler..
Semih in gitmesine üzülenler..

Resmen kuş beyinlidir

Profesyonel futbolcumuz Wesley Sneijder ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.
Futbolcu 2017-2018 sezonunda garanti ücreti olan 4.500.000 Euro'dan feragat etmiştir.

Ayrıca futbolcu önümüzdeki 3 yıl süre içerisinde Türkiye'de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20.000.000 Euro tazminat ödeyecektir.

büyük adam sneijder

IMG_6657.webp

İçim parçalandı lan ya abi,Fener ağlama diyen adamı ağlattınız be ne diyim be

Sino ajax a gider. Yönetim değişir 3 sene sonra td olarak doner

cok degil 1 sene sonra geri gelir sneijder.yeni yönetim alır taraftar için.çok üzülmeyin.şimdilik ayrılıklar da sevdaya dahil....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt