Ramiz Emir
Cezalı
- 24 Nisan 2017
- 1.987
- 0
- 336
sol bek linnes e kalır, bari kaliteli bir sol açık alın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güvenç Kurtar: "Selçuk'un yanına 1.85 civarı orta saha lazım."
Uğur Karakullukçu: "Yanına değil, yerine lazım."
![]()
İşin makarasi zaten alamayiz. Beklenen patlamayi yapamayan topculardan biri budaElde patlar bu galiba Benfica çakacak bir yer arıyor. Sakatlandıktan sonra çöp oldu
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sol bek linnes e kalır, bari kaliteli bir sol açık alın.
salvio tarzı pirpir topcularin gönlümde ayrı yeri vardir
ciguli değil BEN ARFA Lazım ceng ben arfayı al ve efsane ol
İch emre :Galatasaray bu hafta ismi hiç çıkmamış bir sol bek getirmezse ben de bu işi bilmiyorum. Bilmiyorum. Tamam mı? Bilmiyorum.
norveçli alessamiyi diyoİch emre :Galatasaray bu hafta ismi hiç çıkmamış bir sol bek getirmezse ben de bu işi bilmiyorum. Bilmiyorum. Tamam mı? Bilmiyorum.
hadi insbjk,fener ve biz iligli imişiz.bjk motingi alacak gibi.fener oyuncu satmadan çok zor şu an.biz alalım.forvette de oynayabilyodu galiba.
sag acigi aldikda![]()
Ciguli lazım formasını alacağım
Ciguli lazım formasını alacağım
Haitam Aleesami - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt hayirli olsun.İch emre :Galatasaray bu hafta ismi hiç çıkmamış bir sol bek getirmezse ben de bu işi bilmiyorum. Bilmiyorum. Tamam mı? Bilmiyorum.
Tudor, transferler gelmeden Donk'un gitmesini istemiyor. Transfer yapılmazsa, orta saha rotasyonu Donk, Selçuk ve Tolga'dan oluşacak. (AMK)
![]()
en azından sağlam bir sağ bek aldık![]()