- 31 Aralık 2015
- 14.621
- 9.555
- 1.588
Voetbalzone.nlOnaylanmış hesap @voetbalzonenl 22 dk.
Ziet de opstelling van @GalatasaraySK er binnenkort zó uit? #dtv #süperlig
![]()
Elin gavuru bile umudunu kaybetmis mecburen selcuku kadroya yaziyo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Voetbalzone.nlOnaylanmış hesap @voetbalzonenl 22 dk.
![]()
Bunlara ne bizim 11den. Bir de Carole u yazmışlar abvVoetbalzone.nlOnaylanmış hesap @voetbalzonenl 22 dk.
![]()
Satsınlar onlarda rahatlasın bizde anasını satayım. Bir o kalmadı zaten satmadıklarılogo değişiyorsa kesin gs yi satmayı planlıyorlar lise en büyük vurgunu yapıp kulübü satacak 3-4 sene içinde bence. zaten hazırlıklar var dernek statüsü kalkacak yakında
neyse ne ben diyorum olursa 10 - 12 miylon arasi opsiyon olur.Kafalarina gore fiyat biciyolar. Adamin degeri 3 milyon goruluyo. Bi bakmissin 15 milyona transfer oluyo.
Hazırlık ve Ostersund maçında dikkat ettim, hücumdayken sağ bek Linnes hep ileri çıkıyor Carole geride kalıyor üçlü gibi oynuyorduk yine. Linnes top kullanmayı bilmediğinden ve toptan kaçtığından işlemiyordu tabi. Haliyle oraya Mariano alındı. Carole'un de beyni iflas etmis. Strinic'in de savunması güçlü, hava toplarında sağlam olduğu için isteniyor olabilir ama 30 yaşında olması bir handikap. Yoksa oraya tabanca gibi bir bek almaya gerek yok her mevkiyi kalite ile dolduramayiz, hele ki şampiyonlar liginde yer almıyorken.
onu yapabilmek için bütçe gerekiyor. daha geçen yıl uefa'dan men yemiş bir kulüp olduğumuzu hatırlayarak adımlarımizi dikkatli atmaliyiz.ilk 11in her mevkisinde kalite olmalı
yedek takımda yasin selçuk linnes olabilir
özturdsuns maçında yedek kulübesi neydi öyle
hiçbiri süper ligte 1 takımda oynayamaz
Gerçekten neden A.Baba'yı düşünmezler garip. Chelsea'de tutunamadı ama Almanya'da çok iyiydi.Kiralık;
Zouma
Baba Abdul Rahman
Imbula
Olsa keşke..
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Bide düşünseydiNTV Spor Özel | Galatasaray, Muslera'yı satmayı düşünmüyor!
http://www.ntvspor.net/futbol/ntv-spor-ozel-galatasaray-muslera-yi-satmayi-dusunmuyor-596b9e8ded4ea02a10fbcfb0 https://twitter.com/ntvspor/status/886635009280442370/photo/1
Katılıyorum ek olarak maç başı ücrette yasaklanmalıimza parası denen saçmalık uefa tarafından yasaklanmalı