Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'yı satanın anasını belleriz. Ben hayatım boyunca hiç böyle işlerde bulunmadım. Ama bu sefer şeytan taşlar gibi taşlarım.

Facebook

Az kişi gitmiş gibi duruyo

Bizim adam gibi satılmamış bir taraftar grubuna da ihtiyacımız var

uA şeref yoksunudur

mariano maicon transfer durmusi

vainq imbula/lemina

feghouli belhanda konoplyanka

gomis

aşşağısı kurtarmaz harbi selcuk başta olmak üzere 7-8 oyuncu dehleyin

10 transfer yapılsa da bir şey olmaz.

DEt7tx7XYAAbXzO.jpg

Kağıt üstü önemli değil Galatasaray bu kadar işte...

adbc26f4ee2e79c97f79e33c3ed8425e.jpg

Dursunsporcular rahatlamistir
Takimin iqsu -lere düştü

Tamam zor süreç anlıyorum. Bende üzgünüm ama yaptığınız kadrolara şu tolga denen iti koymayın. Adam top süremiyor.

Transferler yapilsinda dursun bir sekilde gaza gelip tudoru bir iki haftaya gönderir

Transfer Nöbeti adı altında ki konunun adının ''Dursun'u Kovma Nöbeti'' veya ''Dursun İstifa Nöbeti'' tarzında bir başlık ile değiştirilmesini kaç kişi ister?

Bakalım bu tepkiler geçici mi yoksa gerçekten onuruna dokunan var mı 2 yıldır?

Kovma Nöbeti olsun istifa şerefli bir kurumdur. Şeref ne arar onda...

Fatih Uluışık Mehmet Pıçak

Hani sizin için gazete haberleri, tweetler resmi bilgi sayılıyor ya bakın bende sizin gibi yapıyorum. Sneijder maaşında büyük indirime gitmiş yönetim kabul etmemiş, resmi açıklama yok ama bence bir senelik alacağından feragat eden adam yapmıştır bunu. Bunu yalanlayamazsınız çünkü size göre gazete haberleri resmidir. Çok paragözmüş öyle değil mi, büyük vurgun yaptı adam büyük, sizin gibilere sağlam vurdu tokadı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Muslera'yı da yollar bunlar Hayrullah mı Hayrettin bi ne bi tane adamı ismi geçiyodu o olur seneye kalecimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt