Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşkın Ateş‏ @AskinAtes29 33 dk.33 dakika önceDaha fazla

1. Muslera gitmiyor.
2.Feghouli ile görüşmeler devam ediyor. Bı problem olacağını düşünmüyorum.
3.Nasri daha önce önerilmiş ve istememiştik. Su an için bi girişim Yok.​
4. Ben Arfa için bir daha yazıyorum o defter haziran ayında kapanmıştı. Bir daha olur mu ? Şu an için hayır.​
5.Turu geçersek , Konoplyanka için bir teklif daha yapılacak.​
6.Strinic sol bek için son aday. Öncelik değil.
7.Imbula ile anlaşılmıştı. Menajeri kulübü ıle son durumu anlatmak için İstanbul'a geldi . Tam yetki verildi son cevap bekleniyor.​
8. Fernando ismi bazı kesimlerden bana da geldi Ancak asıl önemli yerden cevap gelmedi . Doğrulatmaya çalışıyorum ,yazcam.​
9.Vainquer hala bekletiliyor.​

22:14 - 16 Tem 2017

böyle diyor buda

Son düzenleme:
Imbula kesin gelsin de yanında ki adam Fernando olsa da olur Vainqueur olsa da olur

Feghouli dışında sola birini almamız lazım..Rodrigues'e güvenip yola çıkılmaz

Las palmas'ın hazırlık maçı var gerçi güçsüz bir takım sanırım karşıdaki, ilk gol halilovic ikincisi calleri

selxukun etrafinda müthis bir takim kuracagiz

Galatasaray, Fernando için de kulübü ile temasa geçti. Tudor'un isteği ile orta saha transferi adına çalışan Galatasaray, Fernando'yu da listesine dahil etti. Daha önce bu oyuncuyu ağır bulduğunu belirten Tudor, kadronun fazla ofansif olmaması adına transfer şartlarının, maliyetinin görüşülüp listede B planı olarak tutulabileceğini belirtti.Galatasaray, Manchester City ile Fernando'nun bonservis bedelini ve transfer şartlarını görüştü. İngiliz kulübü Fernando için 8 milyon euro istedi. Sarı kırmızılılar bu rakamı aşağı çekebilirse orta saha alternatifleri arasına Fernando'yu dahil etmeyi planlıyor

link

Son düzenleme:
Kardeş karşılıklı diyalog yaratıp arkadaşları da rahatsız etmeyelim. İçerisinde yalan olan yer varsa düzeltirsin ben de varsa hatam görmüş olurum.

Millet dursuna sinirli istedigini yapabilir dursunun umrunda olur olmaz onemli degil. 2 transfer yapti diye yaptigi bi ton hatayi gozden gelemeyiz. İyi forumlar

musAp ın cezasını şimdi gördüm feci yemiş üstad bu sefer 31 gün çok fazla

gWrklN.gif

musAp (temsili)

millet nevzata yükleniyor ama asıl tetikci ali nacidir sessiz mülayim göründügüne bakmayın

mehmet özbekin 1 numaralı adamı kendisi aylık iyi para aldıgını düsünüyorum

Haydi bugün havalimanında yatıyoruz herkes Atatürk airporta

Metro otobüs vapur da beleş kimsenin bahanesi kalmadı gelmeyen fblidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt