Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiri caizse City'nin kamburları.

Bizim ilgi alanımıza giren arkadaşların haftalık kazançları şu şekil :

Nasri 130.000 £

Fernando 70.000 £

DE7fib3XkAEhx6q.jpg

Yönetim, perşembe günü alınacak olası bir kötü sonuçta teknik direktör Igor Tudor’la yollarını ayıracak. (HaberTürk)

Yönetim, Östersunds'a elenme ihtimaline karşın 3 ismi gündeme aldı: Lucescu, Schaaf, Thomas Tuchel. Tuchel ile görüşme yapıldı. (Akşam Spor)

bein son dk

imbula kulübüne Galatasaray a gitmek istediğini bildirdi.transfer çok yakın.

feghouli ile pazarlıklar son aşamaya geldi.kulubuyle 4.5 milyon euro ya anlaşıldı.feghouliyle pazarlıklarda fark 250 bin euro ya kadar düştü.2-3 gün içinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

_____________Muslera___________
Mariano___Maicon__Serdar___Strinic
_________Selçuk___İmbula_______
__Feghouli___Belhanda___Garry___
_____________Gomis___________
Yeni kadro bu olur trasnferin sonlarına doğru bir orta saha daha alınır.

Ali Naci Küçük: Man City, Fernando için 8 Milyon € istedi. GS Yönetimi transferde ısrarcı. Pazarlıklar başladı.

Ajax taraftarları, Sneijder'in takıma kazandırılması amacıyla sosyal medyada destek kampanyası başlattı.

Dün geceden beri İmbula'nın fotosuna yorum kasıyorum :asd22: Emeklerimizin karşılığını alacağız inş

Mariano'nun imza töreni bugün saat 14:30'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak.

Bazı şeyler okudum luce td olarak oğlunu getirip sportif direktor olmak istiyormus enteresan bi durum,inanmiyorum ama

Elenmeyelim. Ben transferler yapildiginda bambaska bi Galatasaray olacagimiza hala inaniyorum... Hem Luce gelse oglunu getirecek... Illa Luce gelecekse Futbol direktoru olarak gelsin

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sportif hoca olarak gelecekse olur.

tabi transferlere cokta güvenmiyorum. nasri gelse ne olur gelmese ne olur, ihtiyacımızı görecek bir kanat degil, hantal adam. +selcuk gitmedikten sonra önliberonun bir önemi yok.

Lens alınamaz mı yahu..Feg set oyununda daha iyi kabul ama para olayları canımı sıkmaya başladı..Lens için en azından teklif yapsak şartlarını öğrensek fena olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt