Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DE88huvWsAEM8AI.jpg:large

Alf ÖZKAN‏ @AlfAgent 1 uur1 uur geledenMeer

SON DAKIKA! FLAŞ - Cenk Ergün Feghouli transferi doğrulandı. Sofiane Feghouli resmi Sözleşmeyi imzalayacak! #TRANSFER #FEGHOULI #GALATASARAY

H.O.

DE89drOXUAAoBrT.jpg

Ben AL işine taktım. Ne yapıp edip en az grupları görmeliyiz. Çok sinirliyim cidden olanlara. Tivibu bile amıştım tek bir maçı kaçırmamak için.

Ancak bu turu geçsek bile sonraki turda yine aynı kadroyla oynayacak gibiyiz. Sadece Mariano eklenecek. Ayıptır.
Bu turu gecsek digerinde eleniriz zaten ciddi eklemeler yapilmassa

Imbulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben AL işine taktım. Ne yapıp edip en az grupları görmeliyiz. Çok sinirliyim cidden olanlara. Tivibu bile amıştım tek bir maçı kaçırmamak için.

Ancak bu turu geçsek bile sonraki turda yine aynı kadroyla oynayacak gibiyiz. Sadece Mariano eklenecek. Ayıptır.

Tudor,dursun benimde umrumda degil bu sene avrupada olalim bari bi sene daha çope gitmesin.

Sarı-kırmızılılar kanat transferini de bitirmeye çok yakın...

Galatasaray, Sofiane Feghouli transferinde sona yaklaştı.
beIN SPORTS’un haberine göre sarı-kırmızılılar Cezayirli kanat oyuncusu için West Ham ile 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.

Galatasaray ile Sofiane Feghouli arasındaki ücret farkı ise 250 bin Euro…

Sarı-kırmızılılar bu farkın önemli olmadığını ve transferin kısa süre içinde biteceğini düşünüyor.

tekrar paylaşalım

Dursun bütün heyecanımızı bitirdin bari şu oyuncuları alda bu sene rahat rahat maç izleyelim.

Feghouli-Fernando-İmbula-Konoplyanka

Başladık yine 30 küsür yaşında adamları almaya... 2 sene sonra göndermek icin tonla para veririz...

Persembe gunu o boktan takimini eleyemezsek transferi kapatalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt