Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık Maçı: Bursaspor 3-0 Leeds United

Ya ne Lucescu'su arkadaş.

Adam gitsin evinde gazete okusun, torun sevsin. Ne TD'liği.

Alzheimer başlangıcı var diyor adamlar, kafayı mı yediniz.

Sağ kanata Feghouli veya Lens alınırsa sol kanatta Yasin veya Garryle idare edebiliriz

2 kanata transfer yapacağımıza orta sahaya 2 transfer yapsak daha mantıklı bence

Bence yapıyorken tam yapsınlar hocam.Sonuçta Bruma en iyi oyuncumuzdu ve sol açıktı,bence alınmalı.Bir de rakiplerine bakıyorsun,Valbuena ve Babel.Ben hiçbir mevkiide geride olmak istemiyorum kuşlardan.

Fego bunlarin TDsiyle anlasamiyormus

snodgrass icin surekli yedek birakilmis oda tam kazma

Lucescu'yu severim ve güzel hatıralarla anmak isterim..Bu kaosa gelirse bir şey yapamaz..

Bize yabancı futbolcu sevici yerli td lazım..Var mı bilmiyorum öyle biri

Twitterda Westhamlı taraftarlar Feghouli'nin satılmasını istiyor çok kötü oynamış galiba bir de Snodgrass diye bir eleman var ona takmışlar
Ulan şu duruma bak

Liglerinin iyi olması sayesinde West Ham ,Stoke gibi köy takımlarının bile süper oyuncular var bide beğenmiyorlar adamları :D Stoke taraftarları da İmbulayı istemiyor galiba

Sırf bu yüzden ligdeki takımların iyi oyuncu almalarına üzülmüyorum aksine seviniyorum

Ligimizin kalitesi bir an önce artmalı. Hatta artık bu ligede yabancı sermaye girmeli

O kadar para dönüyor İngiliz kulüplerinde ama bence başarılı değiller pek. Bizim ligde o kadar para dönse avrupa arenasında daha başarılı oluruz bence özellikle Galatasaray...

Dünün köy takımı Chelsea'nin taraftarları da bizi küçümsüyordu falan işte endüstriyel futbol

Bu durumu pek sevmiyorum ama bunlarla yarışabilmek için bizim ligede yabancı sermaye girmeli

Luce bizi ilk senesinde sampiyon yapar bu kadroyla

ertesi sezonda CLde gruptan cikariz

lucescu lan bu borumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt