Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernando-badou tandemi 3-4 yıl ambargo koyar,bas parayı baskanim

İmbula -Fernando gibi olacak sanki. Çok yeteneksiz olmaz mı bu durumda. İkisinin toplamı Melo eder. İmbula topla dikine giden ama savruk biri biraz. Fernando uzun top vs atıyor ve çalım da atabilir alanında ama daha ağır Melo ' ya göre. ( ilk geldiği hali tabi giderken Melo da çok hantaldi)

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aga bunlar büyük ligden gelen adamlar orada yapamadıklarını burada yapabilirler aradaki kalite farkı dünyalar kadar.

Mesela Fabian Ernst Almanya da oynarken öyle aman aman atağa destek vermezdi buraya Beşiktaşa geldi ataklara katılmaya başladı daha çok öne çıkmaya başladı vs.

Çok genelleme bir yorum oldu biliyorum ama büyük ligde oynayan adamlar burada normalde zayıf gözüken yönlerini bile daha iyi kullanabilirler diye düşünüyorum.

Imbula-Fernando önünde Sneijder çok iyi olurdu çünkü bu ikili orta sahanın tüm defansif yükünü kolaylıkla karşılardı hatta Fernando tek başına bile karşılar açıkçası bizim ligde.

Ama ben ikisini geçtim birinin bile geleceğine pek inanmıyorum. Fernando hâlâ piyasası olan bir eleman, belki defansif yönü öne çıkan bir eleman olduğu için eskisi gibi rağbet olmaz ama EPL de dolu takımda oynayabilecek bir adam diğer takımlardaki bazı kazma orta sahaları düşünürsek. Imbula nın da maliyeti nasıl karşılanır bilemiyorum Torino ciddi bir teklif yapmıştı sanırım 10 Milyon üzeri ama adamlar kabul etmemişti.

sent via GSC

Amme hizmeti olarak sizlerle

4MjNMG.png

Man. City, Fernando için istediği bonservisi 8 milyon euro'dan, 6 milyon euro'ya indirdi. Galatasaray'ın teklifi 5 milyon euro. (NTV Spor)

feghuli ve fernando gibi 2 kalite isim bile kurtarmıyor bizi artık nasıl leş bir kadro kurduysak.. direk oynayacak belhanda-gomis-maicon-mariano- feg-fernando(geldi diyelim) 6 adam alıyoruz hala 2-3 mevkii kan ağlıyor..Şu kadroda sneijder -bruma olsa ne olurdu beee:oley:

Orta sahaya alınacak iki adamdan biri bonservis biri kiralık olması lazım

--------------Gomis------------------
X------------Belhan----------Fegu
----------İmbula---fernando-----
X--------Maicon------X------Mariano

3 ü gelse bile 3 mevki bomboş ayrıca gelenlerinde ne çıkacağı belli değil allah belamızı vermiş

fernando mu Imbula mi sizce

Ben fernando diyorum imbulayi en son izlediğimde marsilyadaydi çok zaman geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt