Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wes gittine göre, hem Feghouli hem Konoplyanka gelmeli.

Feg______Bel_____Konop
________Gomis

Aşası kurtarmaz.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

nevzat ve ali naci 20dkya damlar twitera

Hatem Ben Arfa, PSG'nin yarın başlayacak ABD kampı kadrosuna alınmadı. 10 gün boyunca Camp des Loges'da Krychowiak ile tek başına çalışacak

Kadroya alınmama kararını Unai Emery veya sportif direktör Antero Henrique yerine bir kulüp yetkilisi bildirdi. Ayrılığa zorluyorlar

Eski sayfalardan başlayınca denk geldi. Çok çok beğendiğim, gıpta ile izlediğim bir futbolcuydu, halihazırda ilaç olacak adamdır, durumunu bilen varsa paylaşsın lutfen...

Merhaba arkadaşlar rahat 3 yıldır forumu takip ediyorum genel olarak haberlere ve yorumları okurdum.Berbat bi dönemden geçiyoruz.Bundan sonra olduğunca bende muhabbetlerinize ortak olmaya çalışıcam
Hoşgeldin ama yeni üyenin isim soyismi küçük harfle başlarsa kuş familyasindandir inancını görememişsin 3 yildir :) isin zor renktaş şimdiden kolay gelsin iyi forumlar.

Ulan şu Lemina-İmbuladan birini kiralayıp,Feghuyu getirinde biraz kendisine gelsin taraftar.Çöplük takımı görünce umutsuzluğa kapılıyor insanlar hala beklemedeler lig başlayacak ne kaldı şurda.

solbek istiyodunuz de mi lan.:Du17de kralı var,hem solbek hem sol açık.melih gökçimen.turnuvada kolu kırık oldugu için oynayamadı.solaçıktı sonradan solbek oldu.

Ulan şu Lemina-İmbuladan birini kiralayıp,Feghuyu getirinde biraz kendisine gelsin taraftar.Çöplük takımı görünce umutsuzluğa kapılıyor insanlar hala beklemedeler lig başlayacak ne kaldı şurda.

Adaşım avrupada olmayan takıma juve oyuncu mu kiralar stoke oyuncu mu kiralar

YouTube pas atalay,gol solbek melih gökçimen

YouTube
YouTube hem solbek hem de hücumun her yerinde oynayabilyo.u17nin bence en parlayacak ismi.

Hoşgeldin ama yeni üyenin isim soyismi küçük harfle başlarsa kuş familyasindandir inancını görememişsin 3 yildir :) isin zor renktaş şimdiden kolay gelsin iyi forumlar.

Kuş olacak kadar kuş beyinli değilim ağır söv daha çok ağırıma gider zamanında öyle yazmıştım değiştiremedim de kaldı farklılık olsun:)

Tudor ve Dursun.. ananizi, ulan yeni isten geldim bu yapilirmi? Sneijder'i nasil yollarsiniz lan? Nasil? Sizin ben gelecegini gecmisinizi ananizi avradinizi kizkardesinizi ablalarinizi teyzelerinizi yengelerinizi! cocuklari! Lan Dursun senin o meymenetsiz suratini, cikardigi! Karini acik artirtmayla sattigimin Tudor'u.. keske Sirbistan sizin o Hirvatistanin , senin gibi ölseydi, yapilirmi lan bu? Anasinin tudoru

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumda edilen küfürleri arşiv yapalım okur okur rahatlariz, ss alanlar mesaj kutusunu yesilleyin lütfen

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt