Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luceyi vakit kaybetmeden getirmek lazım takımın başına. ama yardımcısı çok önemli, çünkü gelecekte takımı ona emanet etmek lazım

DEwM9isXoAAh6SM.jpg
Ya komedi filmi çekiyoruz sanki. Allahım sen akıl fikir ver yarabbim

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne bir adam alırken adam gibi adam alabiliyoruz ne de bi adam gönderirken adam gibi gönderebiliyoruz.

olcan efendi sneijder dan azıcık adamlık nedir öğrensin. bir taraftar olarak oynamadan alacağın o parayı helal etmiyorum sana olcan, dışarda nerde ne zaman görürsem yüzüne tüküreceğim. camiasız bir asalaksın artık gözümde
Sözde Galatasaray evlatlarından çektik ne cektiysek, Semih ve Sneijder'in değeri kat kat arttı gözümde bu son olaylardan sonra

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 pas bile yapabilicek kapasitede oyuncu yok şu anda takımda :) bu sene taraftarımızı mutlu edicez diyen dursun elimizdeki bütün mutlulukları aldı valla billa bu adam gs düşmanı ya

şu şino düşmanlarını getirin bir daha tokatlayacağım la elim ayağım titriyor sinirden bu nasıl bir beyinsizlik ya

Kendini cesur zanneden TUDOR varsa delikanlılığın takımdaki leşleri kadro dışı bırakıp pafdan oyuncu getirip oynatabilirmisin sen sneijderi göndermiş adamsın yer mi bi yerlerin yapabilirmisin ? Nah yaparsın Allahın korkagı hiç bir yerde sneijder sorusuna cevap veremeyecek kadar korkaksın TUDOR!!
O kadar korkak ki;maçta yedeklere bile bir tane alt yapı oyuncusu koyamadı.
Tarık,donk ve erayi yedeklere almıştı.

Biz bu gerizekalı hocayla turu geçersek mucizeyi başarmış oluruz. 2-0 öndeyken 70. dakikada Gomis'i çıkarma potansiyeli olan bir özürlü bu. Herşey mümkün

2 günde Futboldan soğudum gideyim antalyaspor kombinesi alayım takım izlerim hiç yoktan stadın dibindeyim zaten miss. Bu malları izlemekten kat kat daha iyidir

2 günde Futboldan soğudum gideyim antalyaspor kombinesi alayım takım izlerim hiç yoktan stadın dibindeyim zaten miss. Bu malları izlemekten kat kat daha iyidir

Çok güzel şehirde yaşıyorsun ya, değerini bil. Ne zaman gelsem keşke burada kalsaydım dediğim bir yer. Akdeniz candır.

Ben nasıl gittimde kombine aldım yahu kendi kendimi yicem vallahi neyse gider sürekli söverim artık terapi olur belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt