Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En hayati en kritik bölgeye ortasahaya tek adam almadılar...

Bu beynini sevdigimin tudoru hala selcuk da selcuk tutturuyor bak valla bu isin sonu cok kötü olacak..

O değilde Belhanda yi da kaybettik baskı altında ezilip gidecek...

Sag bek solbek 2 ortasaha sagacik 2 genc oyuncu alınmalı

DEyWLWQXcAAIsSs

Kante - Bakayoko orta sahasi adama nefes aldirmaz

Mariano haberine kirpigim bile kipirdamadi, sifir heyecan sifir sevinc. Allah bin belani versin Dursun haini.

Mariano iyi trasnfer ama 2 tane baba kanat ve baba orta saha alınmadan bu takımdan bir halt olmaz

feg 2 orta saha ve turu gecme yine hersey olumlu havaya gecer.
baskan antrenör sneijder selcuk veya bilmem ne umrumda degil önemli olan GSin basarisi.
böyle devam ederse yine 1 2 yil bosa gidecek.

Belhanda daha ilk maçından bizde ki kariyerinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Haketmediği bir baskı olacak üzerinde sırtında ki numaradan dolayı. Bakalım kaldırabilecek mi

dostum feg noldu iptal mi

Galatasaray Feghouli ile Anlaştı İddiası!

nabil dejjit dün gece feghouli ile anlaştıgımızı,westham ile henüz anlaşma olmadıgını ama görüşmelerin sürdüğünü söylemişti.

bugünde 4 yıllık kontratla beraber en iyi maaşı sundugumuzu ve westhamla görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

@Nabil_djellit

#Galatasaray propose 4 ans à #Feghouli et top salaire. C'est en cours, discussions entre club. #Turkiye #Algerie #Westham @elkhedra @DZfoot

Yasin çeşmede nerdeymiş allah için bilen var mı gözüm döndü bu şerefsizin peşine gidecem

Mariano tarihimizin gördüğü en iyi sağ bek olmaya aday ama heyecan bırakmadılar ki sevinelim.

Belhanda'ya tepki olursa çok gereksiz olur bence..Hedef saptırma olur ki bu Dursun'un işine gelir..Akıllı taraftar Belhanda'yı destekler..Ülkemizde maalesef linç kültürünü benimsemiş topluluklar var..Düşünmeden yaşayan başkalarının söylemleriyle gaza gelen gruplar her zaman tehlikelidir..Spor taraftarlığı da bu yüzden tehlikeli..Bu gibi durumlarda iyice düşünmek gerekir..İşte bu yüzden stadyumlar böyle bağırıp çağırıp tezahürat adı altında kulak tırmalayan adamlardan temizlenmelidir..

mariano gibi bi adam geliyo ve ben sevinemiyorum yazik ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt