Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu da dün gece yazmış.feghouli anlaştıgımızı söylüyo yine
@Nabil_djellit

Info : accord #Feghouli-#Galatasaray, pas avec #WestHam...Dossier un peu volatile, pas de conclusion hâtive. #Algérie @elkhedra #Turkiye

@Nabil_djellit

#Galatasaray propose 4 ans à #Feghouli et top salaire. C'est en cours, discussions entre club. #Turkiye #Algerie #Westham @elkhedra @DZfoot

bu da 2 saat önce yazdıgı.bütün bunların tamamını cevirirsen feghouli işi artık neredeyse bitti diyebilir miyiz abi

sadece kulüp ile dosya işi kalmış onu anlatıyor ve galatasarayla fegh anlaştı diyor.

Westham ile görüşmeleri son aşamaya getirmişiz,ödeme planı vs gibi detaylar kalmış kulüp ile.
Oyuncuya 4 yıllık sözleşme önermişiz en iyi teklif bizimmiş şuan.Feghouli ile de anlaşma aşamasındaymışız sanırım. Villarealde devredeymiş ek olarak.
Turquie - Galatasaray : Sofiane Feghouli (West Ham) se rapproche - Football 365

Galatasaray fegouli ve westham arasındaki görüşmeler çok ileri düzeyde ilerlemektedir.Galatasaray 4 yıllık sözleşme imzalamaya yakın gibi şeyler diyo çeviride.
son haberler böyle...

Nevzat Dindar‏@nevzatdindar

Sneijder konusunu uzatıp Galatasaray'ı kaos içine çekmemek gerekir.. yaşandı ve bitti.. wesley bir gün hoca olarak döner umarım..

lafa bak, mal oglu mal

küfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfür

nevzat

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nevzat Dindar‏@nevzatdindar

Sneijder konusunu uzatıp Galatasaray'ı kaos içine çekmemek gerekir.. yaşandı ve bitti.. wesley bir gün hoca olarak döner umarım..

lafa bak, mal oglu mal

küfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfürküfür

cf80399f488ceee7cfbe58996f840b2d.jpg

Adamlar doymak bilmiyor

Sniper madem gitti, konop'u alıp geleceksiniz. Bizim Tudor efendi onunlada tartışır gerçi.

Olm adamı beğenmiyorsanız paylaşıp ciddiye almayın o zaman.

Galatasaray, Ben Arfa ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Ben Arfa'ya yıllık 4,5M € ödeyecek..

(A Spor)

:D

@PsgAlger

Ça avance bien pour Feghouli à Galatasaray.Je sais qu'ils sont intéressés par Ben Arfa mais j'essaie de savoir si les 2 transferts sont liés

ne diyo buuu

@PsgAlger

Ça avance bien pour Feghouli à Galatasaray.Je sais qu'ils sont intéressés par Ben Arfa mais j'essaie de savoir si les 2 transferts sont liés

ne diyo buuu

Google Çeviri çok saçmaladı ama toparlarsak belki Ben Arfa'nın transferi feguliyle bağlantılı olabilir mi gibi bir şey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt