Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce yazdım zaten hashtag açmakla bu işler olmuyor diye uyuyoruz, organize olamıyoruz

Organize olacak karakterli taraftar sayısı çok az Galatasaray'da.

Dursun yarın 2 tane isim yapmış Belhanda Gomis gibi transfer açıklar, burası yalaka kaynar yine ''büyük başkan'' diyenleri gördük 10 gün önce.

O yüzden Galatasaray bir maziydi ve bitti gitti artık yapacak bir şey yok.

And içmişler tüm değerlere tecavüz etmeye ve başarıyorlar.

Twitterda tt olsa ne olacak Dursun'a trendtopic desen küfür ediyorsun sanır

Sneijder'in şu anki marka degeri Galatasaray'i getirdikleri bu halden daha büyüktür

Üzüldüm cok emeği vardı dün ki futbolla bakınca çok arayacağız gibi ben de giderse yeri dolar diyenlerdim ama dün gördüm ko bok dolar hayirli uğurlu olsun bu senede bir cacik olmaz kimi alirsa alsinlar takimin icine ettiler

Bana göre değil orta açmasını bilmeyen carole şut çekmesini bilmeyen yasin top sürmesini bilmeyen tolga
Her pozisyonda çalım yiyen linnes
Sahada varlığından haberi olmayan sinan
Ne yaptığını kendi bile bilmeyen gary
Topu kontrol etmeyi bilmeyen eren
Selcugu söylememe gerek yok sanırım

Sahaya surulen 11 ve planlama komple yanlis. Tudor ve Dursun transfer zamanlamalarinda buyuk hatalar yapti. Ilk alinacak adam orta saha iken gidip Belhandaya dunyanin parasi verildi.

selçuk,donk,tarık ,yasin,carole hala floryada.

images.webp

Allah yolunu açık etsin

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dua edelim de haftaya persembe turu gecelim

Aksi takdirde gelecegimiz cok parlak gozukmuyor

Senin benim gibi 294.000 kişi var icraate geçecek 50.000 kişi var.

Bir şey olmaz kısaca.

Galatasaray camiası bitik ve rezil bir camia olduğunu son 2 senede kanıtladı.

Siyasetin emrine girmiş ve yandaş olmuş bir kulüpten hayır gelmez kimseye.

Ben GS defterini kapattım.
Ben de Sneijder in kalması taraftarıyım siz de aramızda ki fark siz GALATASARAY defterini kapatırsınız, biz de o defter Mezarda kapanır o da Galatasaray ım defteri değil kendi defterim ÇOK SAYIN GSCİMBOM MODERATÖRÜ!!!

O tartışılır ama alınacak orta sahalar bunlar kadar kolay isimler değil
Yaniliyormuyum

8 milyon + 2 milyon bonusa alabilecegin yiginla orta saha var avrupada sadece ben 3-4 tane yazabilirim. Biz onun yerine gidip Belhandaya 8 milyon arti bonus bayildik. Tartisilacak bir tarafi yok. Yanlis yapildi. Tudor bu takimin yeteneksizliginin farkina varamamis mi 6 ayda da bu kadroyu suruyor sahaya?

Bilinçli bir müdahale var Galatasaray'a Dursun üzerinden.

2 sene de gidenlere bakın;

Bruma, Sneijder, Telles

Gelenlere bakın;

Belhanda, Tolga, Carole

Geçin abi geçin, Dursun FB taraftarı olsa bu kadar zarar veremezdi. Siyasetin derdi veya kuyruk acısı çok büyük Galatasaray'la ilgili nedense, tecavüz ediyorlar 2 senedir camiaya.

Polarcı taraftara müstahak daha beterlerini yaşayalım.

Selçuk bu takımda dururken, Sneijder'in gönderilmesi şerefsizliktir.

seneye yeni yönetim gelsin de tekrar sneijderi kadroya katalım 2 seneligine.bu ayrılık cok sürmez.

Sneijder gitti hersey duzelir simdi Artik tudor bey tempolu futbol oynar sizde orgazm olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt