Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 milyon + 2 milyon bonusa alabilecegin yiginla orta saha var avrupada sadece ben 3-4 tane yazabilirim. Biz onun yerine gidip Belhandaya 8 milyon arti bonus bayildik. Tartisilacak bir tarafi yok. Yanlis yapildi. Tudor bu takimin yeteneksizliginin farkina varamamis mi 6 ayda da bu kadroyu suruyor sahaya?
Adam aldılar oynatmadimi
Belhanda konusu tartışılır

Muallak evlatlarının Sneijder'e yaptıkları muameleye bak ya yemin ediyorum tudorla o başkan bozuntusunu görsem 1 kaşık suda boğarım şerefsizler

HaberAslan‏ @HaberAslan 23 sn.23 saniye önceDaha fazla

1f4cc.png
SICAK HABER : İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Florya'ya hareket etmek üzere 2 TOMA aracını görevlendirdi.

cok ciddi söylüyorum.dursunun ve tudorun şu an can guvenligi yok bence.bi holigana falan denk gelebilirler.millet manyak anasını satıyım.takımı için adam bıcaklayan var.

Son düzenleme:
Semihin gittigi günü anca dursun zehir edebilirdi

Son düzenleme:
Transfer Nöbeti adı altında ki konunun adının ''Dursun'u Kovma Nöbeti'' veya ''Dursun İstifa Nöbeti'' tarzında bir başlık ile değiştirilmesini kaç kişi ister?

Bakalım bu tepkiler geçici mi yoksa gerçekten onuruna dokunan var mı 2 yıldır?

İmbula-Strinic-Mariano-Feghu
İlk etapta bitirilmesi icap eden 4'lü

Transfer Nöbeti adı altında ki konunun adının ''Dursun'u Kovma Nöbeti'' veya ''Dursun İstifa Nöbeti'' tarzında bir başlık ile değiştirilmesini kaç kişi ister?

Bakalım bu tepkiler geçici mi yoksa gerçekten onuruna dokunan var mı 2 yıldır?

kovma nöbeti olsun daha iyi

perşembe o stadı başlarına yıkmayan Galatasaray' lık değildir.

selçuk dururken SNEIJDER' in gönderilmesi skandal, Aziz' in eline bu fırsat geçse o bile yapmaz.

Sizin ben gelmişinizi geçmişinizi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt