Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Offf yeter çocuklar gibi mızmızlandığınız... takıma 5 6 tane transfer yapılacak deniyor, belhandanın bütçesi hariç yapılan transferler doğru. bahsi geçen isimler de doğru hamleler. Köy takımına yenilmişiz karşımızda juventus yok ki onu bile eledik, karşımızda ki çapsız bir takım böyle takımdan 2 yemek insana koyar ama futbolun da güzelliği bu, ben bu kazayı telafi edeceklerine inanıyorum karşı da da ahım şahım takım yokken. Ki olsun elensinler ha yarı finalde eşlenmişsin ha şimdi müzemizdeki kupa değil mi bu sene önemli olan lig+cl ye direk katılım!

takım sahaya çıktı günaydın ayrıca geçen sezon da 14 maça çıktı daha anlayamadın mı taktik becerisini
Onun takimi çıkmadı
Çıkınca konuşuruz
Tudorun başarısız olmasindan niye hoşnut oluyorsunuz çözemedim
Sneijderle öyle yada böyle gidecekti
Sneijder sizin kadar uzulmemistir

Şöyle diyim tudora disiplin konusundan tavim ister basarili olsun ister olmasın
Her oyuncu Galatasaray da oynadığını bilecek
Istediği oyuncularda gayet iyi isimler
Sadece tek soru işareti taktik anlayışı
Onuda takimi sahaya çıkınca göreceğiz

Dun gorduk taktik anlayisini sinani 10 numara oynatti. Adam ruh gibi sahada gezdi 86 dakika oyunda tuttu. 1-0 Gerideyiz takimda bi seyler yapmaya calisan 1-2 oyuncudan biri olan gomisi cikardi. Gole ihtiyacimiz vardi takimi geriye yasladi. En kotu etkisiz eleman sinani cikarip ereni oyuna alabilirdi cift forvete donebilirdik.

nasıl bir maymunluktur bu .
ya vandal ya elitlik mi :d
aynen kardeşim akp de böyle dio bilion dimi
adaletin olmadığı yerde, medeni yollardan önün tıkandığında kaos başlar.dursunu medeni yollardan o koltuktan indirme şansını tanımıyor bize liseliler

Kim gelirse gelsin, transfer önemsiz defolup gidene kadar herşey yapılmalı artık Dursun için, bugün taraftar patladı bildiğin ana avrat sövdüler floryada..

Onun takimi çıkmadı
Çıkınca konuşuruz
Tudorun başarısız olmasindan niye hoşnut oluyorsunuz çözemedim
Sneijderle öyle yada böyle gidecekti
Sneijder sizin kadar uzulmemistir
neyinden hoşnut olacağız tudorun kötü bi t.direktör olduğunu ve bize başarısızlıktan başka bişey veremeyeceğini söylüyoruz size siz ya idrak etmiyorsunuz ya da görmek de direniyorsunuz. adam net olrak çok kötü bi t.direktör bunun tespitini yapamayan ve galatasaraya zarar veren sizlersiniz

Adam Sneijderin aldığı parayı istemiş resmen mq arabı

statta görün bakın selcuga tepki olunca travestiler tepki gösterenlere kafa göz dalacak susturacak

Dun gorduk taktik anlayisini sinani 10 numara oynatti. Adam ruh gibi sahada gezdi 86 dakika oyunda tuttu. 1-0 Gerideyiz takimda bi seyler yapmaya calisan 1-2 oyuncudan biri olan gomisi cikardi. Gole ihtiyacimiz vardi takimi geriye yasladi. En kotu etkisiz eleman sinani cikarip ereni oyuna alabilirdi cift forvete donebilirdik.
Hakli olabilirsin ama bu kafayla hoca dayanmaz bize
Sahadaki sadece hocaya maal etmek en kolay iş olsa gerek
Nasıl başarıda en büyük pay futbolcularinsa basarisizliktada aynı
Burda sen haklı çıktın ben haklı çıktın olmamalı mevzu
Mevzu Galatasarayın başarısı olmalı
Belhanda örneği adamın ne karakteri kaldı ne kişiliği
Ne yapacaktı adam oturup aglayacakmiydi 10 numara bana verilirdi diye

Tudor iki hafta önce gelen bir teknik direktör değil, adam geleli 6 ay oluyor ve bu adam oyun okuyamıyor, rakipleri çözemiyor.. Ama artık teknik direktör değil başkan gitmeli

Hull Huddlestone'ı 2m pounda satmış

2m pound daha verip Xelcukun yerine alınabilirdi

Biraz yaşlı ama iş yapardı

neyinden hoşnut olacağız tudorun kötü bi t.direktör olduğunu ve bize başarısızlıktan başka bişey veremeyeceğini söylüyoruz size siz ya idrak etmiyorsunuz ya da görmek de direniyorsunuz. adam net olrak çok kötü bi t.direktör bunun tespitini yapamayan ve galatasaraya zarar veren sizlersiniz
Peki biz olalım

7049e2bc85d8e4cc7ab6b78b2dda4016.jpg

İade işlemleri için ben de mail attım. Bakalım. .

Offf yeter çocuklar gibi mızmızlandığınız... takıma 5 6 tane transfer yapılacak deniyor, belhandanın bütçesi hariç yapılan transferler doğru. bahsi geçen isimler de doğru hamleler. Köy takımına yenilmişiz karşımızda juventus yok ki onu bile eledik, karşımızda ki çapsız bir takım böyle takımdan 2 yemek insana koyar ama futbolun da güzelliği bu, ben bu kazayı telafi edeceklerine inanıyorum karşı da da ahım şahım takım yokken. Ki olsun elensinler ha yarı finalde eşlenmişsin ha şimdi müzemizdeki kupa değil mi bu sene önemli olan lig+cl ye direk katılım!
Buradaki ortamın dört duvar arasında olduğunu düşünüyorum da hiç şansın olmaz. Millete artistlik yapma. Seni mıymıylandırmayayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt