Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 haftalık kondisyon yüklemesiyle Nirvana'ya ulaşacağımızı beklemiyordunuz herhalde. Belki de o askeri kamp yüzünden oyuncular mala döndüler saçmaladılar ama onkondisyon yüklemesi sayrsinde ilerde çok bal yicez. Unutmadan UEFA senin ben gelmişini geçmişinin içine ediyim temmuz 2. Hafta maç mı olur mazeret değil ama etkisi büyük

Onun takimi çıkmadı
Çıkınca konuşuruz
Tudorun başarısız olmasindan niye hoşnut oluyorsunuz çözemedim
Sneijderle öyle yada böyle gidecekti
Sneijder sizin kadar uzulmemistir
:D Onun takımı çıkmamış. Rakip takımın kim olduğunu hatırlatmak isterdim ama hala rakip takımın ismini öğrenme ihtiyacı duyabilmiş olmadığımdan hatırlatamıyorum. Hah işte, o takıma yenildi.

Hakli olabilirsin ama bu kafayla hoca dayanmaz bize
Sahadaki sadece hocaya maal etmek en kolay iş olsa gerek
Nasıl başarıda en büyük pay futbolcularinsa basarisizliktada aynı
Burda sen haklı çıktın ben haklı çıktın olmamalı mevzu
Mevzu Galatasarayın başarısı olmalı
Belhanda örneği adamın ne karakteri kaldı ne kişiliği
Ne yapacaktı adam oturup aglayacakmiydi 10 numara bana verilirdi diye

Ben hakli ciktim sen hakli ciktin mevzusu yok tudorla bu is yurumucek gibi duruyo. He o gider yerine hikmet karaman gelir. Dursunun şutlanmasi lazim dursun bu kafa oldugu surece tudor gitse de pek bise degizmez.

2 haftalık kondisyon yüklemesiyle Nirvana'ya ulaşacağımızı beklemiyordunuz herhalde. Belki de o askeri kamp yüzünden oyuncular mala döndüler saçmaladılar ama onkondisyon yüklemesi sayrsinde ilerde çok bal yicez. Unutmadan UEFA senin ben gelmişini geçmişinin içine ediyim temmuz 2. Hafta maç mı olur mazeret değil ama etkisi büyük
Köy takımını yenmek Nirvana'ya ulaşmak değil, Galatasaray için vasat bi performans olabilir ancak.

var da başkanı yine liseliler belirleyecek. genel kurul üyeliğini halka açarlarsa sadece ozaman adil bi durum oluşu şuan adaletsizlik var
o zzaman başka takım tut takip et kardeşim adaletsizligi bile bile neden içine giriosn

Farkindaysan kimse kondisyondan bahsetmedi oyun planindan bahsetti.

Ben hakli ciktim sen hakli ciktin mevzusu yok tudorla bu is yurumucek gibi duruyo. He o gider yerine hikmet karaman gelir. Dursunun şutlanmasi lazim dursun bu kafa oldugu surece tudor gitse de pek bise degizmez.
Dursunu bende sevmem ama mayısa kadar burda
Onca imza kampanyası yapılan baskıya rağmen orda
Gidip zorla indirecek halimiz yok
Dua edelim başarı gelsin zaten mayısta öyle böyle götürecekler bunu

ne kondisyonmuş arkadaş yükle yükle bitmedi. kondisyon mondisyon hikaye adamın taktik yönü sıfır ne hücum planı var ne savunma. atletizm takımı değil bu

Buradaki ortamın dört duvar arasında olduğunu düşünüyorum da hiç şansın olmaz. Millete artistlik yapma. Seni mıymıylandırmayayım.

Ben ölü ruhunu attırmaya çalışıyorum ama merak ettim ne yapsan? Klavye delikanlılığı mı? Ere zaten onu sürekli yapıyorsunuz? Klavyeden ne basit dimi asarım keserim dikerim. İkili tartışmalara girmeyelim zira ben karşımdaki adamın illet olduğumda yumruğu suratının üzerine indirmiyorsam klavyeden delikanlılık yapmam

Selçuk inanın gitmesi için hashtag açılmasının vakti gelmedi mi?

Ben ölü ruhunu attırmaya çalışıyorum ama merak ettim ne yapsan? Klavye delikanlılığı mı? Ere zaten onu sürekli yapıyorsunuz? Klavyeden ne basit dimi asarım keserim dikerim. İkili tartışmalara girmeyelim zira ben karşımdaki adamın illet olduğumda yumruğu suratının üzerine indirmiyorsam klavyeden delikanlılık yapmam
Gel lan artist dm

Dursun paralı askerlerini foruma üye yaptırmış.

Mariano yarin kampa katilacak falan gercek mi bu bilgi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bi sus gözünü seveyim 17 mesajla gelmişsin insanı tahrik ediyorsun. Yok ileride o kondisyon yüklemesi ile çok bal yiyecekmişiz, ince ince göndermeler. Ben sana söyleyeyim yiyeceğimiz bal olmayacak. UEFA ile ne alakası var adamların bir programı var uyup uymamak sana kalmış.

Bu selcugun nasil bi lobisi var cozemedim ben arkdaş. Facedeki en büyük GS sayfaları bile adami eleştirmeyi birak pohpohluyolar. Tek bir negatif paylasim yok.

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Babacan
Caiçara - Chedjou - Epureanu - Clichy
Gökhan - Emre
Visca - Mossoro - Elia
Adebayor

O sene bu sene.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt