Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal feghouliyi alamıyorlardır. 4.3 diye yalan haber yaptırıyorlardır

Clichy çok şeyler istiyordu güya

Tudoru bu zamana kadar hep destekledim ama dün maçtan sonra yaptığı açıklamalar kendisinden asla iyi bir td olmayacağını gösterdi.

Bu takımın herşeyden önce lider bir futbol aklına ihtiyacı var.

Yasin, garry, carole, tolga gibi birçok oyuncunun ne kadar yetersiz oldukları köy takımına bile karşı çok net anlaşılıyor. Bu kadronun mühendisliğini yapanların abv...

Sukunetimizi koruyalim, provakatorlerin oyununa gelmeyelim degerli forum uyeleri.

ülkemizde de adaletsizlik var ne yapalım ülkeyi mi terkedelim. sen hayatında karşılaştığın her haksızlıkta ortamı mı terkediyorsun hemen

canm benm galatasaray içinde yaşadıgın dogdugun ecdadının tecrübe ettigi şeyler sence ne kadar yakın bi düşün öyle de

Feguli hakli.

32 yaşındaki Gomis'e 4.5 milyon euro verirsen feguli de bunu ister.
Belhanda gibi 3.sinif topcuya 3.35 verirsen alacağın herhangi bir topcuda bunu talep eder.

Vay be Wesley'de gitti. Benim umutlar iyice tükendi. Geçen sene Poldi , Bruma ve Wesley sayesinde bir şeyler yaptık. Savunma zaten nal topluyordu. Şimdi ne olacak ? Belhanda ve Gomis yeterli değil. Orta saha ikilisinde Selçuk-Tolga oynarsa , Gomis'e yazık olur. Belhanda'nın çok iyi performans göstermesi lazım , yoksa senaryo yine değişmez.

Tudor gerçekten akıllı birisi selcuguda yer
Yoksa oda onun avı olacak
Bu kadar hoca bu selcukta ne anlar bilmem
Selcugu manisadan beri sevmem o zamanlar daha celimsizdi

Dursunu bende sevmem ama mayısa kadar burda
Onca imza kampanyası yapılan baskıya rağmen orda
Gidip zorla indirecek halimiz yok
Dua edelim başarı gelsin zaten mayısta öyle böyle götürecekler bunu

:D sinirden guluyorum valla dursun gider moruklar daha kotusunu bulur. Ahmet denen bi dallama var o dursundan beter. Dua edelim de adam gibi biri baskan olsa

ne kondisyonmuş arkadaş yükle yükle bitmedi. kondisyon mondisyon hikaye adamın taktik yönü sıfır ne hücum planı var ne savunma. atletizm takımı değil bu

Abi hak veriyorum ama bu adam yeni zaten hatalardan ders alıp almaması önemli taktik falan sıfır demeyelim adam kimin öğrencisi malum eşek değildir kapmıştır birşeyler. Haaa eşek mi çıktı? Takımı doğru kurşunlar yeter deh deriz... olan Sneijdere oldu ama onda bence tudorun sözü geçmemiştir adım gibi eminim Sneijder ile yönetimin bir sorunu var arka planda ve EGO'ları uğruna gönderdiler

Transfer mransfer yapılmasın gerek yok. Bu zihniyet ile sokağa atılan para hepsi.

En son Terim gonderildiginde boyle bir taraftar akisi olmustu Florya'ya galiba.

Sneijder'in buyuklugu ve biraktigi iz cok net ortada.

:D sinirden guluyorum valla dursun gider moruklar daha kotusunu bulur. Ahmet denen bi dallama var o dursundan beter. Dua edelim de adam gibi biri baskan olsa
Dinozorlar olduğu sürece zor görünüyor
Tek umudum ali dürüst açık ve net
Ketumdur taraftar sevmez ama hakkimizida her yerde soke soke alır

-Gitmek isteyen Sinan duruyor
-Zam isteyen Yasin duruyor
-Formasnı çıkaran Selçuk kaptan hâlâ
E ....... ordusu Sneijder napti size?

Bu seneyi kurtaracak tek şey

__________Muslera_________
Mari_Maicon_Ahmet_Strinic
______Imbula_Lemina______
Fegh____Belhanda____Kono
__________Gomis__________

Ne diye Talha bey
Taraftar protesto yapıyor şu anda. Oraya bağlandılar, 1-2 taraftara mikrofonu uzattılar "Dursun istifa" dediler. "Selçuk, Tolga, Carole, Yasin..." dedi renkdaşımızın biri, sinirden cümleyi bitiremedi. :D Kameraya kağıt para tutanlar oldu vs :D

Sneijder büyük oyunculuğunun yanı sıra büyük KARAKTERMİŞ.

ADAMMIŞ ADAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt