Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
neeeeyyyy Mariano 3 milyon yıllık mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece Adnan Sezgin'e kefilim demesi bile bir daha ilelebet seçilmemesi için yeterli bir sebep.
Adnan sezgin nerede yahu muşmula suratlı. Adamı her gördüğümde ana avrat giriyordumSadece Adnan Sezgin'e kefilim demesi bile bir daha ilelebet seçilmemesi için yeterli bir sebep.
Noldu ama haklı mıymış?
Tüzük değişmeli Galatasaray çağdışı yönetiliyor?
Galatasaray'a üyelik açılmalı yoksa bu kulüp batar..
Sen olayı cımbızla kardeşim hatasız kul mu var herif sorunu kökten çözecekti kökten..
Şimdi ağlasın taraftar kendi haline ağlasın..
Osman altunterim hala devam ediyor mumarianonun yıllıgını atmışlar bariz.ama bu ara turkfutbolun istihbarat iyi.cumhur önder arslan da destekliyo bunları galiba.cengonun almanya seferini bildiler.
Adnan sezgin nerede yahu muşmula suratlı. Adamı her gördüğümde ana avrat giriyordum
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Cok uzun zamandır forumu takip eden birisi olarak aranıza tekrardan katıldım.
Şu barzo yüzünden ribery gibi bir adamı kaçırdık hala hatırladıkça küfür ediyorumAldığı komisyonlar paralarını phuket adalarında eziyordur.
Stat açılışında madara ettirdi kulübü rahmetli Canaydın'a ağlak bile denildi. Geçiniz.
Şu barzo yüzünden ribery gibi bir adamı kaçırdık hala hatırladıkça küfür ediyorum
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi