Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu tudorun falan bi sosyal medya hesabı yokmu sövmem lazım buna ben rahatlayamam yoksa nasıl ulaşırız

Sadece Adnan Sezgin'e kefilim demesi bile bir daha ilelebet seçilmemesi için yeterli bir sebep.

Noldu ama haklı mıymış?
Tüzük değişmeli Galatasaray çağdışı yönetiliyor?
Galatasaray'a üyelik açılmalı yoksa bu kulüp batar..
Sen olayı cımbızla kardeşim hatasız kul mu var herif sorunu kökten çözecekti kökten..
Şimdi ağlasın taraftar kendi haline ağlasın..

Östersund yenilgisi ve Sneijder'in ayrılığı sonrasında Galatasaray'da büyük bir kaos yaşanırken, yönetim transfere hız verme kararı aldı.

Yeni sezona iddialı girmek isteyen Galatasaray'da Östersund yenilgisi ve Sneijder ile sözleşme feshi taraftarın sabrını taşırırken, sarı kırmızılılar transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Sneijder'in ayrılığı sonrasında Konoplyanka için girişimlerine hız veren Galatasaray'da Cenk Ergün geçtiğimiz perşembe günü Almanya'da hem bu oyuncu hem de Schalke ile görüştü.

Schalke, Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul ederken, Konoplyanka Galatasaray'a gelme konusunda tereddütlerini iletti. Cenk Ergün'den süre isteyen Ukraynalı yıldızın kararını gelecek hafta içinde vermesi bekleniyor.

Konoplyanka dışında Feghouli ile de görüşmelerini devam ettiren Galatasaray, bu futbolcu için de transferde sona yakın. Cenk Ergün'ün görüştüğü Cezayirli futbolcu, Galatasaray'ın kendisine sunduğu teklifi kabul etti. Sözleşmede konulacak özel şartlar konusunda Galatasaray'ın biraz esnek davranması halinde transferin açıklanması bekleniyor.

Galatasaray'da sırada iki yıldız daha! - Turkfutbol.com

Son düzenleme:
Noldu ama haklı mıymış?
Tüzük değişmeli Galatasaray çağdışı yönetiliyor?
Galatasaray'a üyelik açılmalı yoksa bu kulüp batar..
Sen olayı cımbızla kardeşim hatasız kul mu var herif sorunu kökten çözecekti kökten..
Şimdi ağlasın taraftar kendi haline ağlasın..

Stat açılışında madara ettirdi kulübü rahmetli Canaydın'a ağlak bile denildi. Geçiniz.

marianonun yıllıgını atmışlar bariz.ama bu ara turkfutbolun istihbarat iyi.cumhur önder arslan da destekliyo bunları galiba.cengonun almanya seferini bildiler.

Hepinize merhabalar arkadaşlar. Cok uzun zamandır forumu takip eden birisi olarak aranıza tekrardan katıldım.

Yav kimi kaça getireceksin şu maaş olayını tartışmayı bırakın artık. cL yok uefa da olmayacak senin b.k ligine adam 2m a mı gelecek en düşüğü 2 zaten az olgunlaşın artık yav kaça gelecek abi lemina ? Kaça gelecek kono? 3,5 4 den aşağı kalite adam nasıl getireceksin ?

Stat açılışında madara ettirdi kulübü rahmetli Canaydın'a ağlak bile denildi. Geçiniz.

Dursun Özbekle başarılar kardeşim..
Siz bu kafayla devam edin..
Dursun gider Temel gelir kafalar değişmedikçe siz sorunun kaynağına inmekten hep kaçının yok Adnan Sezgin yok stad açılışı parası yoktu Galatasaray'ın götünde don yoktu doon..
Bitmiş sıfırı tüketmişti..
O stad olmasa şimdi kayyuma atanır bölgesel amatöre doğru giderdi Galatasaray..
Boş boş konuşuyorsun..

tumblr_ot3jttdtRi1r9lr0go1_1280.jpg

:DD kono ve feghouli keske gelseee

Başkan olsam Tudor'u yollamayıp takıma İbrahimovici alırdım bir güzel dayak yerdi

mariano 3
belhanda 3.5
gomis 3.5
maicon 2.5

yenileri koydum tek
not: stat boş

eee gelir nerde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt