Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
mariano amet/serdar maicon lines
lemina vanqueur/tolga/selçuk
feghouli belhanda konoplyanka
gomis

bu kadro olursa olur, olmazsa geçmiş olsun

Tudorun oyun anlayışı bizi delirtir renktaş, ama gelsinler iyi olur.

Uğur Karakullukçu: "G.Saray sadece Olcan'a değil Dany'e de 1 M € ödeyecek. Özbek kardeşlerin futbol öğrenmesi için staj yeri oldu orası."

dc04a3c9ac441bac493e188e0caf9c99.jpg

Sneijder bruma poldi falan... ilerde muslera..

Tudorun oyun anlayışı bizi delirtir renktaş, ama gelsinler iyi olur.

ben lig sona erdiği zamandan beri uzun soluklu bir ilişkinin olacağını düşünmüyordum tudor ile lakin son köy takımına topa hakim olmayı geçtim, ezilerek yenilmesi ağrıma gitti. ben ilk 2 derbi sonucuna göre gider/kalır düşüncesindeydim. sadece teknik direktörlük hadise yok tüm yönetimin gittiği an özgür olacağız.

ama uefaya çıkacağımızı düşünüyorum ve lig maratonunu da düşünürsek başarı için minimal düzeyde bu kadronun oluşturulması gerekiyor.

ben lig sona erdiği zamandan beri uzun soluklu bir ilişkinin olacağını düşünmüyordum tudor ile lakin son köy takımına topa hakim olmayı geçtim, ezilerek yenilmesi ağrıma gitti. ben ilk 2 derbi sonucuna göre gider/kalır düşüncesindeydim. sadece teknik direktörlük hadise yok tüm yönetimin gittiği an özgür olacağız.

ama uefaya çıkacağımızı düşünüyorum ve lig maratonunu da düşünürsek başarı için minimal düzeyde bu kadronun oluşturulması gerekiyor.

Umarım hepsi gider renktaş, bizde seviniriz artık. Umarım şu takımı eleriz, çok büyük rezillik.

Renkdaşlarımız !!!!

Sucukçu uA ya selam olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-15-02-31-29-1.webp
    Screenshot_2017-07-15-02-31-29-1.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 90
Son yillarda iyice "Fenerbahce'lesti" bizim taraftar. Eskiden bizim taraftarin digerlerinden farkli oldugunu, daha akli basinda ve bazi seylerin farkinda oldugunu düsünürdüm ama artik görüyorum ki bizim de cogunlugumuz ayni onlar gibi.

Görürsün yarin Dursun 2 transfer yapsin yine dolu 180 derece dönecek adam cikar "ooooh Büyük baskan" cekerler Dursun'a. Tam bir koyun sürüsü gibi.

Sıkıntı burada zaten. FB'lilere gülüyorduk da ama bizde ayni durumdayız, bir ara transferlerden fena gaza gelip hovarda hovarda Sneijder gitsin, o kim yaa diyenler vardı ciddi ciddi. Ne hikmetse o tipler şu an yok piyasada.

kim oynarsa oynasin kabulum, örnegin tolga yetersiz olsa bile eli belinde gezinip dolasmiyor.
ama gercekten artik su carole bi zahmet oynatmasinlar. nedir bu arkadas.
östersundsa bedava versen almazlar, döve döve kovarlar.
bunun kadar rezil oyuncu yok bidaha.
5 ligte zor oynar.

57e8a2f09ef6ffcb338d6d35bafeb30f.jpg

Takimda ne akıl kaldi
Ne ruh kaldi
Bitirdiler

Madem Sneijder işe yaramaz topçu adamı neden rakiplerine transferini engelliyorsun? Got korkusu ora gider de başarılı olur diye

Hakan Gündoğar "Antrenmanlarda kimsenin yüzü gülmüyor. Gol atan futbolcu bile sevinmiyor, kimsede neşe yok"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt