- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
feghouli sag kanat için şart.sinan gidiyo.yasin çöp,garry yetersiz.takımda sag kanat yok.
ben arfa sağ kanat oynayamıyormu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feghouli sag kanat için şart.sinan gidiyo.yasin çöp,garry yetersiz.takımda sag kanat yok.
![]()
iyi ya, kurtulduk bundan
oynarben arfa sağ kanat oynayamıyormu?
sol kanatta da oynaroynar
Kariyerine öyle baslamisti diye hatirliyorum hatta
Sa
Dursun istifa etti mi
Bu kim
sol kanatta da oynar
Kina yak kina kina
Sneijder: Futbolcu 2017-2018 sezonunda garanti ücreti olan 4.500.000 Euro'dan feragat etmiştir.
Mancini: Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır
Riera: Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hakedişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
Jem: futbolcuya 240.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.
Ontivero: futbolcuya 550.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.
Hamit: Oyuncuya 825.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.
Sigthorsson: 400.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.
Umut: futbolcuya bu sona erdirme nedeniyle net 1.045.589 Euro ödenecektir.
Olcan: yaklasik 4 milyon Euro
Prandelli: Cesare Prandelli ve yardımcılarına toplam 2.990.000 EUR ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Yekta: futbolcuya 600.000 Euro tutarında fesih tazminatı ödenecektir
Kaan Baysal: oyuncuya 75.000 Euro tazminat ödenecektir.
oynar
Kariyerine öyle baslamisti diye hatirliyorum hatta
yasin sinanlarin oynadığı kanatta psgnin kalecisi bile oynarben arfa tıpkı hagi gibi gezgin 10 numara statik değil kanatda da 10 numara vasfıyla oynayabilir.
yasin sinanlarin oynadığı kanatta psgnin kalecisi bile oynar
ha o zamanlari bilemem newcastle zamani iki kanattada oynuyordu diye hatirliyorumKariyerini Sol kanat/forvet olarak basladi. Fm oynayanlar hatirlarsa Liyonda AML/FC olarak cok potansiyelli ve gelisen bi oyuncuydu
Ne diyon yine Musap yaw
1 haftadir ait oldugun yere yolluyorum hala bana bulasiyorsun,derdin nedir anlamadim ki
Kariyerini Sol kanat/forvet olarak basladi. Fm oynayanlar hatirlarsa Liyonda AML/FC olarak cok potansiyelli ve gelisen bi oyuncuydu
valla ya üzülüyorum bu gereksizler milyon dolarlar kazanıyor ulkenin yarisindan fazlasi açzekasız oyuncuları izlemekten gına geldi skor katkısı ve 2015 performansı yüzünde laf etmedim bugüne kadar yasine ancak artık katlanamıyorum. sinana gelirsek ağlak bir ergenden başka birşey değil hiçbir zaman gerçek manada bir sporcu olamayacak.
Senin yaptigin bir halt yok . Dursun ve Tudor yuzunden ceza yiyorum . Sen kimsin