Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
da6eb18c3877ee174f180feb466bdf51.jpg

Bu adam tudora bin basar he
İkiside rezalet teknik direktör anlamında.

3
ve önceki sezondan 30 küsür puan az almıştık
takım çok leşti ya adamın kurgusuna göre transfer yapılmamıştı ve iskeleti oluşturan ekip de yaşlanmıştı , sonra dağıldık zaten.

Gerets de yetersiz algısına kurban gitti.Mesela baros kewel lincoln keita gibi oyuncuları olsaydı ligin anasını ağlatırdı.

edit : şimdi baktım 2005-2007 kadro farkına iskeleti korumuşuz ama takım yaşlanmış , asıl sıkıntı oyunculardan aynı verimi alamamışız , özellikle Arda , defans ve orta saha.Tüyü diken de inamoto transferi elbette.

Son düzenleme:
takım çok leşti ya adamın kurgusuna göre transfer yapılmamıştı ve iskeleti oluşturan ekip de yaşlanmıştı , sonra dağıldık zaten.

Gerets de yetersiz algısına kurban gitti.Mesela baros kewel lincoln keita gibi oyuncuları olsaydı ligin anasını ağlatırdı.

Necati ve Hakan çok kötü sezon geçirmişti 2006-07'de. Bir de hücum hattının yükünü çeken Saidou gitmişti ve yerini dolduramamıştık. Kazma idi ama arkasını kapatıyordu hücumcuların. Böyle olunca nerdeyse 30 puan daha az aldık önceki yıla göre.

Milyonların sevgilisi canım kulübümüz polarcı yavsaklar ve pilavcı komisyoncu serefsizlere kalmış...

Göreceksiniz bu polarcı ekmek arası sucukcular taraftarımıza saldıracak

Tudor cidden çok tipsiz bir adam yav. Yüzüne bakınca tiksiniyorum. Bir insanda hiç mi karizma olmaz?

neden karıştırsınki , terimin transfer politikalarına karısılmasın alır götürür ligi, zamanında istediği yapılsaydı bugün 23.şampiyonluk için sinerji baslıkları acılıyor olacaktı.

Fatih eriminde oyuncu terciherinde sıkıntı olabiliyor. Futbolcu analizinde çok iyi olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden Fatih terime net adamlar alacaksın. Terimin en son dönemindeki şampiyonluklardan sonra bir kereliğine paraya kıyılıp yapılması gereken revizyon yapılsaydı, 15 tane çöp oyuncuya 30 milyon verileceğine 7,8 oyuncuya 50 milyon verilseydi hiç bu çapsızlarla uğraşmıyor olacaktık. Her şeyi geçtim o adamlarda sırf ego yüzünden birbirini yedi. Olan Galatasaraya oldu.

Neden mantıklı bir açıklama yapılmıyor onu anlamıyorum. Komisyoncu geçen sene her mikrofona konuşuyordu me güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt