Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in gitmesi kötü bir olay tabii ama keşke verilen tepki köy takımına yenildiğimiz gün verilseydi. Florya'nın yıkılması lazımdı o gün.

Çok önemli bir noktaya değinmişsin.
Bu başlı başına fiyasko.Genel olarak taraftarında başımızdakilerden farkı yok. Selçuğu gönderseler bu taraftar gene aynı tepkiyi koyar.Çok bilinçsiz taraftarımız var.

Fernando Muslera
Menajeri Roma ve Napoli ile görüşme halinde çok büyük sürpriz olmazsa
Muslera İtalya yolcusu...

Mariano & Feghouli'ye hayvan gibi para bayılırlar şimdi.

Emre Mor fena baslamadi ikinci yariya

fenerist.com ne düsünüyormus, Muslera gidiyor mu

Yanildigi konular vardır elbet ama genelde dedikleri çıkıyor... En azından senden daha güvenilir...

he tabi.ben duyumcu degilim bu arada.haber taşıyorum foruma sadece.raskolnikovun nasıl bi yalancı oldugunu bütün forum biliyo.onun yalan haberlerini taşıma lütfen.forumun huzuru zaten yerinde degil.

he tabi.ben duyumcu degilim bu arada.haber taşıyorum foruma sadece.raskolnikovun nasıl bi yalancı oldugunu bütün forum biliyo.onun yalan haberlerini taşıma lütfen.forumun huzuru zaten yerinde degil.

Senin haberlerini kimse geçemez merak etme bunuda bütün forum biliyor o yüzden canımı sıkma zaten keyifim yok...

Senin haberlerini kimse geçemez merak etme bunuda bütün forum biliyor o yüzden canımı sıkma zaten keyifim yok...

ben bi yarışta degilim.forumu bilgilendiriyorum sadece haber taşıyıp.sen en başından yanlış bi şekilde yorumlamışsın taşıdıgım haberleri.diyecek başka bişey yok.iyi forumlar

Ultraslan yalakaları olmasa güzel bir tepki koyulabilirdi maçta. Ama herifler virüs gibi. Nasıl bir çıkarları var bu yönetimden hala aklım almıyor

uzgun taraftarin psikilojisini bozmak icin ortaya atiliyor muslera iddiasi yemeyin herseyi

Sneijder'e sadece Sabri Sarığlu, Volkan Pala ve Kasımpaşalı Antre Castro veda mesajı yayınladı.

selçuğun tolganın ve zam isteyen utanmaz yasinin vs çöplerin olduğu takımda bunlar ki (keşke getirebilseler) aldıkları para göze batmaz bence

Yanlış bir düşünce. Onlar zaten gitmeli.

Mobbing yapsınlar Sneijder'e yaptıkları gibi. Ona yüreği yeten bunlara hayli hayli yeter.

Tolga
Carole
Yasin
Sinan
Selçuk
Tolga
Rodrigues

defolup gitmeli. Asla bizim seviye de değiller.

Gomis ve Belhanda'da çok yüksek ücret alıyor. 3 Milyon tavan olmalı o da Muslera sadece.

bizim kazmalar ordusu idman yapmıyo mu?neden hiç idman fotosu yok.gerçi idman yemek yerine beyinleri akıl,ayakları da yetenek yemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt