Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bi yarışta degilim.forumu bilgilendiriyorum sadece haber taşıyıp.sen en başından yanlış bi şekilde yorumlamışsın taşıdıgım haberleri.diyecek başka bişey yok.iyi forumlar

Herkesin düşüncelerine saygı göster sana göre kolpa bana göre değil senin taşıdığın hangi haber doğru çıktı bu zamana kadar...
Binlerce haber taşıyorsunuz buraya hic biri doğru çıkmıyor ben bi kere haber taşıyınca mi batıyor...
Kimseyle tartışmak istemiyorum o yüzden alıntı yapma zaten herkesin keyifi kaçmış durumda bir birimizi kirmayalim iki haber yüzünden...

Hakan Aslantaş: Takımlarda yabancı futbolcu sayısı artınca yerli oyuncu sayısı düştü. Bu da takım olma yolunda gitmeyi zorlaştırdı.

bi beyinsiz daha

Ciddi ciddi küme düşmeye oynayan takımlarda zor oynacak herifler var kadro da.

Yeni Malatya'da bile zor oynayacaklar:

Lionel Carole
Martin Linnes
Garry Rodrigues

Ligin 10-13. arası takımlarında (Gençler, Akhisar, Kasımpaşa vs oynayabilecekler)

Ahmet Çalık
Tolga Ciğerci (36 yaşında Selçuk Şahin iyi bundan düşünün adam Göztepe'ye gitti)
Eren Derdiyok

Mentali 0 olup büyük takımda olmaması gerekenler

Sinan Gümüş
Yasin Öztekin

Futbolu bırakması gerekenler

Hakan Balta
Selçuk İnan

nasıl olacak bilemiyorum.

Emre Mor gol atti, ikinci yari en iyi oynayan topcu, hoca begenmistir

Son düzenleme:
Hakan Aslantaş: Takımlarda yabancı futbolcu sayısı artınca yerli oyuncu sayısı düştü. Bu da takım olma yolunda gitmeyi zorlaştırdı.

bi beyinsiz daha

Şunlarda ki beyni kuşa taksalar,uçamaz ters düşer.

Yabancı kuralını geri getirmek gibi bir mallık yapmaz federasyon inşallah. Türk futbolcuların son dönemdeki yaptıkları transferler ortada. Yabancı kuralı olsa kimse Avrupa'ya gitmez!

Yanlış bir düşünce. Onlar zaten gitmeli.

Mobbing yapsınlar Sneijder'e yaptıkları gibi. Ona yüreği yeten bunlara hayli hayli yeter.

Tolga
Carole
Yasin
Sinan
Selçuk
Tolga
Rodrigues

defolup gitmeli. Asla bizim seviye de değiller.

Gomis ve Belhanda'da çok yüksek ücret alıyor. 3 Milyon tavan olmalı o da Muslera sadece.
haklısın renkdaş, ama bunlar selçuk tayfası ve onlar öz evlat tahminimce. gecen gün e.toroğlu şöyle dedi; bunlar selçuk veya snaijder arasında tercih yapı selcuğu sectiler. ne kadar kazma varsa kaldı nekadar elit oyuncumuz varsa gitti maalesef. tudor da kukla bence. beyni olan başka hiçbir antrenör bu şekilde tercih yapmazdı. tekrar söylüyorum tahminim tudor kukladır yönetimin kuklasıdır ondan başka hiçbir antrenör azıcık bile beyni olan bir antrenör bu şekilde karar vermezdi, bırakın antrenöü bizim mahalledeki manav bile bu şekilde karar vermezdi. yönetimin tudor ile işi bitince yollicakır. Bu operasyon için kullanıldı tudor. çünkü şuan yeryüzünde yaşyan başka hiçbir antrenör bunu kabul etmezdi bu kararı almazdı.

Herkesin düşüncelerine saygı göster sana göre kolpa bana göre değil senin taşıdığın hangi haber doğru çıktı bu zamana kadar...
Binlerce haber taşıyorsunuz buraya hic biri doğru çıkmıyor ben bi kere haber taşıyınca mi batıyor...
Kimseyle tartışmak istemiyorum o yüzden alıntı yapma zaten herkesin keyifi kaçmış durumda bir birimizi kirmayalim iki haber yüzünden...
farkında degilsin ama gereksiz yere tartışma başlatma ugrasındasın şu an.sorun sen degilsin,haberi taşıdıgın kişi yalancı.önce bunu bi anla.kaynagı düzgün olan,yalancı olmayan herkesin haberini paylaşabilirsin,sorun yok.bana gelince ben en dogru kaynaktan haber taşımaya çalışıyorum.genel de yabancı basından getiriyorum.hiç iyi takip etmemişsin.herşey bu kadar net.iyi gunler

emre mor istense kiralanabilir aslında. hatta 2 senelik kiralanabilir , fatih terimin gelme ihtimali de düşünülecek olursa.

tumblr_mn3rjuTqfV1r93r1vo4_250.gif

Napoli, tre pretendenti per Strinic watford ve udinese de istiyomuş.ama tudor denilen hırvat köylüsünden ötürü bize çok yakın anladıgım.
onun istediği hiçbir adam alınmıyormuş bu mevcut alınanlar ve alınacaklar yönetimin tercihiymiş gecengün erman toroğlunun tel ile katıldığı programda söylediler. tudor bir tek zoran tosiçi istemiş onuda almamışlar. benim tahminim yönetimin tudorla işi bitince yollicak kukla olarak geldi bence, yada kiralık katil artık ne derseniz..

emre buralara gelmez,hocası ajaxtayken istemiş onu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt