Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
youtube de Strinic videosu bulamayip les ya da cop yaziyorlar,onunde Ghoulam var Napoli'de oynayamamasi normal.....bizim sol beklerin 100 kat uzerinde topcu

3 mayıs 2013e geri dönme şansımız yok mu ya:dispirited:

2013teki şampiyonlugu kutlayamadık ya.sadece tören oldu.

Hırvat Milli Takımında benim izlediğim kadarıyla gayet yeterli bir defansı var.Carole gibi falan uyumuyor futbolun temeline sahip bir adam,1.86 boyu var diye koşamıyor falan sanıyor millet ama hücumada çıkan bir adam çok fazla kreatif değil hücumda ama Carole gibi tüm sezon oynasa 1 asistle oynamaz mesela.4-5 asisti bulup iyi bir görev adamı olur 3 Mioya daha iyisini getiremezler bundan eminim.

maxresdefault.jpg

Strinic- Kono seklinde sol taraf yapilirsa guzel olur daha once birlikte oynadilar

Strinic'in geen sezon 90 dk oynadigi maclari bulup izlemek lazim 13 maca cikmis

Strinic'i alıcı gözle hiç izlemedim. Napoli'ye transfer olması, Dnipro'nun finalist takımında oynamış olması iyi referanslar. Yalnız Hırvatistan Milli Takımı'nın son maçlarına baktım. Sol bekte Hırvat Ligi'nde oynayan Pirvaric diye bir oyuncu var. Strinic kadroya bile çağrılmamış.

Yine de Carole'den faydalı olur ama şöyle Mariano etkisi yaratacak bir adam bulunamaz mı diye de düşünmüyor değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt