Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melo_sneijder_drogba_by_armaninpesinde1905-d752z4k.jpg

Sigara kendi kendine yanıyor şu kare yi görünce...
0120201824d0e82a353aea0aeb3e1abb.jpg

Tarihi eser bir Kütüphaneden Windows 2000 den zor zekat izlemiştim ne bağırmıştım kulaklık kulağımda vay bee sanki loto kazanmış gibi mutluydum o gün.

Şimdi messi si gelse hikaye bir daha bu duyguyu yaşayamam onu bilirim ona yanarım..

Psikolojim bozuldu yeminle gelemiyorum kendime nasıl bu hâle geldik biz suçumuz neydi lan

2 bek 2 orta saha 2 kanat 1 hoca 1 yonetim gelir mi rtaslar

Gelmiyorsa kilit bu sene de yuzumuz gulmez rtaslar

Ama yine de iyi ki GALATASARAYLIYIM

Drogba,Sneijder ve Melo'yu aynı takımda izlemişiz. Feghouli falan ne yahu !

Psikolojim bozuldu yeminle gelemiyorum kendime nasıl bu hâle geldik biz suçumuz neydi lan

10-11 sezonunu çıkarırsak Adnan Polat döneminden bile daha kötü durumdayız şu an. O dönem yine Avrupa'da iyi işler yapmışlığımız ve havaya girmişliğimiz vardı. Kewell, Baros, Keita, , Dos Santos, Elano(elde patladı ama kağıt üstünde iyi adam) gibi iyi oyuncular da alınıyordu. Ama Dursun dönemini her açıdan felaket, hiçbir alanda başarı yok. Nereden tutsan elinde kalıyor. Tüm bunlar yetmezmiş gibi kulübün elinde bulunan en önemli 2 maddi kaynağı da hiç uğruna sattı. Bu adam cidden ileride yargılanmalı.

10-11 sezonunu çıkarırsak Adnan Polat döneminden bile daha kötü durumdayız şu an. O dönem yine Avrupa'da iyi işler yapmışlığımız ve havaya girmişliğimiz vardı. Kewell, Baros, Keita, , Dos Santos, Elano(elde patladı ama kağıt üstünde iyi adam) gibi iyi oyuncular da alınıyordu. Ama Dursun dönemini her açıdan felaket, hiçbir alanda başarı yok. Nereden tutsan elinde kalıyor. Tüm bunlar yetmezmiş gibi kulübün elinde bulunan en önemli 2 maddi kaynağı da hiç uğruna sattı. Bu adam cidden ileride yargılanmalı.

Yargılanmalı ne ölmeli ölmeli arkadaş. Adam koca klübün anasını belledi iki senede.
Bu adamı ya uzun reis destekliyor arkası sağlam yada bizim camia mal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt