Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime yapılan eleştirileri anlamıyorum.Dursun'u sevmem gitmesini isteyenlerdenim fakat özellikle Sneijder konusunda adamın yapıcağı bişey yok.Teknik direktörün bir oyuncuyu kadroda istemiyor kesinlikle oynatmayacağım diyorsa sende gönderirsin.Tudor gelmeden önce burada ölüp bitiyordunuz gelsin tudor uçarız falan zamanında da Riekerinke sallıyordunuz.Sneijder'e de takımın teknik direktörü olmuş klübün anahtarını vermişler o ne derse o oluyor deniliyordu.Riekerink'in gitmesinin sebebi de tudorun gitmesini isteyen tayfayla aynıdır.Bu takıma önce taraftar transfer etmek lazım.Medyada GS düşmanlarının yaptığı algılarla çok kolay gaza gelen bi taraftar kitlemiz var.

Yönetime yapılan eleştirileri anlamıyorum.Dursun'u sevmem gitmesini isteyenlerdenim fakat özellikle Sneijder konusunda adamın yapıcağı bişey yok.Teknik direktörün bir oyuncuyu kadroda istemiyor kesinlikle oynatmayacağım diyorsa sende gönderirsin.Tudor gelmeden önce burada ölüp bitiyordunuz gelsin tudor uçarız falan zamanında da Riekerinke sallıyordunuz.Sneijder'e de takımın teknik direktörü olmuş klübün anahtarını vermişler o ne derse o oluyor deniliyordu.Riekerink'in gitmesinin sebebi de tudorun gitmesini isteyen tayfayla aynıdır.Bu takıma önce taraftar transfer etmek lazım.Medyada GS düşmanlarının yaptığı algılarla çok kolay gaza gelen bi taraftar kitlemiz var.

yahu yalan bu kadar cahil olma, tudor sadece öne sürülen bir bahane

Basinda Mourinho olur, sende Manchester United gibi 100 Milyon´a oyuncu alacak zenginlikte olursun, yollarsin.

Sen parasizliktan donunu bile satacak duruma gelmissin, ne oldugu belirsiz Tudor senin en kaliteli oyuncunu postalayacak öyle mi?

E hadi Östersund seni eledi, sende Tudor´a tekmeyi bastin, gelecek hoca "keske Sneijder olsaydi" dedi, ne olacak?

Igor Tudor bu tarz kararlar alacaksa, önce kendini ispat edecek. Dagdan gelip bagdakini kovmayacak.

gaitan olayı sneijderi unutturmak için taraftara atılan yemlerden biri. yemeyin bunları. sneijderi ynutturmak için robben, mesut özil gibi haberlerde çıkar yakında ama sonında alacakları adam volkan şen olur.

Basinda Mourinho olur, sende Manchester United gibi 100 Milyon´a oyuncu alacak zenginlikte olursun, yollarsin.

Sen parasizliktan donunu bile satacak duruma gelmissin, ne oldugu belirsiz Tudor senin en kaliteli oyuncunu postalayacak öyle mi?

E hadi Östersund seni eledi, sende Tudor´a tekmeyi bastin, gelecek hoca "keske Sneijder olsaydi" dedi, ne olacak?

Igor Tudor bu tarz kararlar alacaksa, önce kendini ispat edecek. Dagdan gelip bagdakini kovmayacak.

Adam sneijderi oynatmıyorum diyor sistemime uymuyor diyor kalsa bile oynatmıyıcak adam ortalığı karıştırıcak.De jong ile birlikte hocayı göndermeye kalkmadımı bu adam kardeşim maç sonunda? sneijder istiyor ki takımda herşey onun elinde olsun idman temposu düşük olsun.Tudorun gelmesinin de en önemli sebebi bu internetten tudor hayranlığınızdı o zamanda tudor tudor dediniz yönetimde getirdi

fegulide tamamdır artık 10 kere attırdık imzayı işte, gelmeme ihtimali kalmadı

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan: Bugün Türkiye’de maaselef tüm statlar İzmir Marşı’nı söylüyor. Konya hariç.

Adam sneijderi oynatmıyorum diyor sistemime uymuyor diyor kalsa bile oynatmıyıcak adam ortalığı karıştırıcak.De jong ile birlikte hocayı göndermeye kalkmadımı bu adam kardeşim maç sonunda? sneijder istiyor ki takımda herşey onun elinde olsun idman temposu düşük olsun.

Bu konuda haklısın. Tudor ümit vermeyen kötü bir hoca olabilir lakin sneijder de masum değildi. Haddini aşan işlere girişti maalesef. Sanırım dursunun tudordan yana tavır alacağını hiç ummadı.

5 gun sonra ilk maçta seni eze eze yenmiş bi mahalle takımıyla 2.maçını oynayacaksin ama hala orta saha transferlerinde en ufak bir gelişme dahi yok bravo

Dursun Özbek'ten Cenk Ergün'e: "Sneijder konusu teknik bir karar ama taraftara anlatamayız. Bir an önce transferde gaza basalım." (Milliyet)
:asd22:

yahu yalan bu kadar cahil olma, tudor sadece öne sürülen bir bahane

yoo arkadaşın dedikleri gayet doğru. özellikle o dönemki riekerink ve tudor muhabbetleri. sneijder kendi ağzı ile açıkladı tudor kadroda istemedi saygı duyarım diye. dursun'un gönderdiğine dair peki resmi ağızdan bir açıklaman var mı? ya da diyemez miydi yönetim ve td'nin gelecek planında yokmuşum. saygı duyuyorum diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt