Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.006
- 24.647
- 3.198
yatmış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe zaten lig de renktaşBu Sene ligden en çok istediğim Kasımpaşa,Konya,Başakşehir,Karabük,Sivas,Malatya,Kayseri gibi takımların küme düşmesi..Göztepe,Karşıyaka,Altay,Ankaragücü,Denizli falan gelsin lige de güzel bir lig izleyelim
Anladım farkettim cümleyi değiştiriyordum hemen alıntı yapıyosun:asd22:Göztepe zaten lig de renktaş
Bu Ateş üfleyerek sönmez
soluk aldırmayızAnladım farkettim cümleyi değiştiriyordum hemen alıntı yapıyosun:asd22:
Dursunun ikisini de getiremeyeceği malum, çünkü kontrol edebileceği, başı sıkışınca rahat kovabileceği hocaları tercih ediyor.Lucescu cidden düzeltir ortami her türlü bütçe ile de başarılı olabilir
Fatih terimde gelebilir başarı şart, bazi yargıları bir kenara birakmaliyiz yaşanan yaşandı bitti
Fatih başkan falan olsa bari. Şenol gecsin milli takimin basina bjkde düşer biraz hem.Dursunun ikisini de getiremeyeceği malum, çünkü kontrol edebileceği, başı sıkışınca rahat kovabileceği hocaları tercih ediyor.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
ama takımı foseptiklerle doldurmuş