Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener bu emre moru kiralayabileceğini sansın hala 2 gol atmış bu maçta, bizim bruma gibi patlama senesi olacak bu yıl dortmund oynatsın mümkünse hocaları gençleri çok seviyor tuche manyağı gibi değil.

YouTube
İzledim bu maçı goller dışında bu kadar bencil bir oyuncu görmedim..Bir iki pozisyonda tek pasla forvetini kaleciyle karşı karşıya duruma getirecekken o topu eziyor..Bunu o adamı görerek yapıyor bir de..Koşuyu görüyor bilerek atmıyor..Kafasını kaldırmasa tamam eksik bir yönü diyeceğim ama o da değil..

İzledim bu maçı goller dışında bu kadar bencil bir oyuncu görmedim..Bir iki pozisyonda tek pasla forvetini kaleciyle karşı karşıya duruma getirecekken o topu eziyor..Bunu o adamı görerek yapıyor bir de..Koşuyu görüyor bilerek atmıyor..Kafasını kaldırmasa tamam eksik bir yönü diyeceğim ama o da değil..

2.golde durduğu pozisyon çok iyi gol atma yetisi kazanıyor yavaştan bizim brumada da yoktu bu ilk zamanlar sonradan kazandı.

Aynen. Kactane assist yapabilirdi. Daha mental olarak gelismemis. Sacma sapan pas tercihlerindede bulunuyor zaman zaman.

Ajax, Munir El Haddadi icin 14 milyon euroluk teklif yapti. [Sport]

En az 1 sol bek 1 orta saha 1'de kanat kesin alınır ve bence 1 tane daha yabancı oyuncu alırız

fener bu emre moru kiralayabileceğini sansın hala 2 gol atmış bu maçta, bizim bruma gibi patlama senesi olacak bu yıl dortmund oynatsın mümkünse hocaları gençleri çok seviyor tuche manyağı gibi değil.

YouTube
Emre Mor'un oyun gorusunun cok zayif oldugunu ispat eden bir video, hep yanlis pas tercihleri, bosa kosan takim arkadasina pas atmiyor veya gormuyor hic bir sekilde. Yetenekli ama oyun gorusu cok zayif.

Su 3-5 dakikalik videoda emrenin ne kadar bencil bir oyuncu oldugunu, pas-çalim zamanlamasinin ne kadar kötü oldugunu görebilirsiniz ztn. Teknik ve hiz açisindan cok yetenekli orasi ayri ama futbol zekasi Sifir resmen. La Liga ya fln gitmeli

Jetro Willems Sevilla'nin teklifini reddetip Freibug ile anlasti. [Eindhovens Dagblad]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt