Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ee peki bir adam altı aydır bu takımın başında olup, elinde ki kadro ne kadar leş olursa olsun, kasaba takımına karşı dalga dalga pozisyonları geçtim, oyunu olsun kontrol edebilecek kadar bir işe yarayamız mı.

Tudor dün gelmedi kaç aydır bu takım ile bu kadro ile ve rakip gerçekten kasaba takımı.

Bundan bağımsız, madem bu kadar otoriter neden kaç aydır leş olduğu bilinen takımın en azından temelini yenilemez. Ben ne otoriter hocalar gördüm böyle bişey olmadığı zaman istifa eden. Demek bu adam bu konudan şikayetçi değil, demek ilk tur kolay geçerim dedi.

Selçuk konusundaki bu yorumu kaç kere gördüm. Sneijder gitmeyi kabul etmese fesih bedeli olarak değil maaş olarak verecektin oynamasa bile. Madem böyle bir durum olabilecekken 4,5 göze alınıyor da, neden 6 göze alınamıyor? Gayet basit, Tudor Selcuğun yerine oyuncu düşünmüyor da ondan.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

tek tek cevap vermem gerekirse evet rakip kasaba takımı, evet alınan sonuç bir facia. tudor da bunda hatalı. ama dediğim gibi 2 ayaklı bir maç. telafi şansı var. her ne kadar kasaba takımı desek de bize her daim ters gelen takımlar kuzey takımları ve ligin de 14. haftası olmasından dolayı hazır bir takım. onun haricinde geçen seneki kadro leş bir kadro. değil 6 ay, 16 ay başında dursa dahi toparlanmaz. bunun bir numaralı kanıtı da terim'den itibaren değiştirdiğimiz hocalardır. haa 2-0'lık mağlubiyete bir bahane olabilir mi bunlar? bence olamaz ama direkt olarak tudor'un kellesini aldıracak bir durum da değil. çünkü takımdan 3 oyuncu yollanmış, maç gününe bakarsak 3 transfer yapılmış. esas kanayan yara orta sahaya transfer yapılmamış. takıma yeni aldığın oyun kurucun sakatlanmış. yani kısacası yeniden yapılanmasını tamamlamayan bir takım vardı sahada. yani tudor ne biçim hoca bir şey değişmedi demek için daha erken

madem otoriter temelden başlasaydı diyorsunuz. zaten temelden başladı. takıma 4 tane as oyuncu alındı. daha transferlerin olacağını yönetim dahil herkes söylüyor. mesela nevzat 4 tane nokta atışı transfer olacak diyor. yani 4 oyuncu geldi, 4 tane daha gelse 8 tane yeni adam. geçen seneki kadrodan 3 oyuncu. muhtemelen muslera, stoper ve selçuk. sizce bu köklü bir değişiklik değil mi? ki takımın demirbaşları olan sabri, semih yollandı; hakan kadro dışı bırakıldı.

son dediğiniz maddi hesaba gelirsek de zaten ana sebebin maddi olmadığını söyledim yazımda. maddi sıkıntılı olsak belhanda'ya 3.35, gomis'e 4.2 milyondan 3-4 yıllık sözleşmeler yapmazdık. sneijder'in yollanmasındaki ana sebep o mesajda da yazdığım gibi bence disiplinsizlikti. maddi olarak da bakıldı sözleşmesinin son senesi. yollanmaya çalışıldı. sneijder'in 2 senelik sözleşmesi kalmış olsaydı, 4.5 x 2'den 9 milyon alacağı olsaydı yollanmaya çalışılmazdı bence. bu 4.5 milyon sadece gönderilmesini kolaylaştırıcı bir etkendi.

Son düzenleme:
Bunlar feghouliyi beceremeyecek biz ben arfa bekliyoruz daha

ben arfa için gereksiz beklentiye girmeyin renkdaş. çünkü öyle bir girişimimiz yok. belhanda alınmadan önce ben arfa kadro dışı bırakılsaydı. o dönem belki alabilirdik derdim. ama şuan için sadece gazete sattırmak için yazılan %100 yalan haber. zaten hiç bir güvenilir kaynak ben arfa ile ilgilendiğimizi söylemedi. anca a spor falan

tek tek cevap vermem gerekirse evet rakip kasaba takımı, evet alınan sonuç bir facia. tudor da bunda hatalı. ama dediğim gibi 2 ayaklı bir maç. telafi şansı var. her ne kadar kasaba takımı desek de bize her daim ters gelen takımlar kuzey takımları ve ligin de 14. haftası olmasından dolayı hazır bir takım. onun haricinde geçen seneki kadro leş bir kadro. değil 6 ay, 16 ay başında dursa dahi toparlanmaz. bunun bir numaralı kanıtı da terim'den itibaren değiştirdiğimiz hocalardır. haa 2-0'lık mağlubiyete bir bahane olabilir mi bunlar? bence olamaz ama direkt olarak tudor'un kellesini aldıracak bir durum da değil. çünkü takımdan 3 oyuncu yollanmış, maç gününe bakarsak 3 transfer yapılmış. esas kanayan yara orta sahaya transfer yapılmamış. takıma yeni aldığın oyun kurucun sakatlanmış. yani kısacası yeniden yapılanmasını tamamlamayan bir takım vardı sahada. yani tudor ne biçim hoca bir şey değişmedi demek için daha erken

madem otoriter temelden başlasaydı diyorsunuz. zaten temelden başladı. takıma 4 tane as oyuncu alındı. daha transferlerin olacağını yönetim dahil herkes söylüyor. mesela nevzat 4 tane nokta atışı transfer olacak diyor. yani 4 oyuncu geldi, 4 tane daha gelse 8 tane yeni adam. geçen seneki kadrodan 3 oyuncu. muhtemelen muslera, stoper ve selçuk. sizce bu köklü bir değişiklik değil mi? ki takımın demirbaşları olan sabri, semih yollandı; hakan kadro dışı bırakıldı.

son dediğiniz maddi hesaba gelirsek de zaten ana sebebin maddi olmadığını söyledim yazımda. maddi sıkıntılı olsak belhanda'ya 3.35, gomis'e 4.2 milyondan 3-4 yıllık sözleşmeler yapmazdık. sneijder'in yollanmasındaki ana sebep o mesajda da yazdığım gibi bence disiplinsizlikti. maddi olarak da bakıldı sözleşmesinin son senesi. yollanmaya çalışıldı. sneijder'in 2 senelik sözleşmesi kalmış olsaydı, 4.5 x 2'den 9 milyon alacağı olsaydı yollanmaya çalışılmazdı bence. bu 4.5 milyon sadece gönderilmesini kolaylaştırıcı bir etkendi.

Tudor geldiginden beri olanlara bakarsak;
*Bruma ile problem yasadı

*Sneijder ile problem yasadı

*yani yıldız da yıldız adayı da yonetemeyecegini gosterdi

*geldiginde takım ligde daha iyi bir durumdaydı daha kotu bir durumda bitirdi ligi

*o kavgalı oldugu bruma ve sneijder olmasa 6.lıga dogru giderdik

*madem sneijder de disiplinsizlik var gonderildi yasin ve selcuk bu takımda ne arıyor takımın anasına mı sovmeleri lazım onların bir tek onu yapmadılar cunku

*gelen oyuncular ilk macında gozuken gidenlerin cok altında.

*maicon geldiginde sevinildi ama o zaman da soyledim simdi soyluyorum chedjou'dan farklı bir adam degil, kotu degil ama dusundugunuz adam degil, göreceksiniz

*belhanda tamamen pazarlama harikasıdır, en patates cıkacak adam o, zaten adamın bana sneijderin galatasarayda en kotu sezonunda takıma yaptıgı katkıyı yaptıgı bir sezonunu gosterin montpellier haric

*Gomis gercekten iyi bir adam ama su an elimizde kanat olarak adanaspor seviyesinin 1 tık ustunde olmayan garry ve yasin var. artık ne sneijderin ne bruman var.

*ortasaha hala yok ortada adı bile yok ki su an donk, selcuk ve tolga gibi 3 toplam 1 adam etmeyecek bir ortasahamız var

* sol bek yok takımda dedik zamanında carole var linnes var diyenler vardı burada bile, ne linnes ne carole bırak galatasarayı, TSL de 10. sıranın altındaki takımlarda zor oynar.

* bunların hepsini gectim. isvec takımına mac kaybetmek degil de o kadar ezilmeye kimsenin hakkı yok. paf takımı ile cıksan bile hakkın yok. adamların toplam harcaması ederi gomisin imza parası degil. teknik direktorsen ne yapıp edip eleyeceksin buna da cozum uretemiyorsan neye ureteceksin.
* Muslera haric su an takımda gercekten guvenilebilecek bir tane isim yazın benim de umudum yesersin. su an takımda kimse oynamasa bu adam oynar diyebilecegim, adımı duyunca rahat edecegim hic kimse yok.

feguli belliki koparabildigi kadar koparmaya calısıyor. 3.5 euro dan fazlası verilmemeli, hani bu bile büyük para ama yapcak birşey yok.

Sneijder ve Cin muhabbeti nereden cikti bilmiyorum ama Cine bu dönem gidemez.
Transfer dönemi cuma günü kapandi Cinde.

Tudor geldiginden beri olanlara bakarsak;
*Bruma ile problem yasadı

*Sneijder ile problem yasadı

*yani yıldız da yıldız adayı da yonetemeyecegini gosterdi

*geldiginde takım ligde daha iyi bir durumdaydı daha kotu bir durumda bitirdi ligi

*o kavgalı oldugu bruma ve sneijder olmasa 6.lıga dogru giderdik

*madem sneijder de disiplinsizlik var gonderildi yasin ve selcuk bu takımda ne arıyor takımın anasına mı sovmeleri lazım onların bir tek onu yapmadılar cunku

*gelen oyuncular ilk macında gozuken gidenlerin cok altında.

*maicon geldiginde sevinildi ama o zaman da soyledim simdi soyluyorum chedjou'dan farklı bir adam degil, kotu degil ama dusundugunuz adam degil, göreceksiniz

*belhanda tamamen pazarlama harikasıdır, en patates cıkacak adam o, zaten adamın bana sneijderin galatasarayda en kotu sezonunda takıma yaptıgı katkıyı yaptıgı bir sezonunu gosterin montpellier haric

*Gomis gercekten iyi bir adam ama su an elimizde kanat olarak adanaspor seviyesinin 1 tık ustunde olmayan garry ve yasin var. artık ne sneijderin ne bruman var.

*ortasaha hala yok ortada adı bile yok ki su an donk, selcuk ve tolga gibi 3 toplam 1 adam etmeyecek bir ortasahamız var

* sol bek yok takımda dedik zamanında carole var linnes var diyenler vardı burada bile, ne linnes ne carole bırak galatasarayı, TSL de 10. sıranın altındaki takımlarda zor oynar.

* bunların hepsini gectim. isvec takımına mac kaybetmek degil de o kadar ezilmeye kimsenin hakkı yok. paf takımı ile cıksan bile hakkın yok. adamların toplam harcaması ederi gomisin imza parası degil. teknik direktorsen ne yapıp edip eleyeceksin buna da cozum uretemiyorsan neye ureteceksin.
* Muslera haric su an takımda gercekten guvenilebilecek bir tane isim yazın benim de umudum yesersin. su an takımda kimse oynamasa bu adam oynar diyebilecegim, adımı duyunca rahat edecegim hic kimse yok.

öncelikle gelen oyuncular gidenlerin altında cümlesinden sonrası transferler ile ilgili. bu kısımdan sonrası esasen yönetimi ilgilendiren bir olay. ben zaten yönetimi hiç bir zaman savunmadım. takımın kadrosunun kötü olması, bekinin olmaması, orta sahasına adam alınmaması yönetimin başarısızlığı. transferler hakkında olumlu, olumsuz konuşmak için bence daha erken. çünkü 4 tane adam geldi. takım yeni kuruluyor, daha beraber idmana çıkalı birkaç hafta oldu. geçen seneki leş kadroyu 4 adamla 2 hafta içerisinde şampiyonluğa oynayacak seviyeye getiremezsin.

selçuk ve yasin konusunda söylediklerin oyuncuların kişisel saha içi performansları. disiplinsizlik farklı bir şey. bu idmanlar çok ağır, biz tudor'u sevmedik. 30 kişi gitmez, 1 kişi gider demek disiplinsizliktir, başkaldırıdır. bunları söyleyenler selçuk ve yasin olsaydı eğer emin ol onlar da kadro dışı bırakılırdı. şuan donk dahi, emrah başsan dahi takımla beraber idmana çıkıyorlar. sebebi bu adamların mükemmel oynamaları değil. hoca kamp yapıyor, oyuncularla vakit geçiriyor. yönetim ile yeni transferleri konuşuyor. bakılacak bu adamların yerine yeni transferler geldikçe en zayıfından başlanarak yollanacak. ha imbula ve lemina 2'si gelirse de eminim ki selçuk da yedeğe çekilir. ama bu kadar mali yükün altına girebilir mi yönetim. orası soru işareti. ha getirilirse yönetimin başarısıdır. ama getirilmezse neden selçuk oynuyor diye kızacağımız kişi tudor değil yönetimdir.

oyuncu yönetememe konusunda da sneijder'i zaten önceki mesajımda da burada da bahsettim. bruma ise cin olmadan adam çarpmaya çalışıyordu. daha top class seviyede değilken top class bir oyuncuymuş gibi davranışlarda bulunursan sana hop bakalım derler. bunun da ana sebebi riekerink'in aşırı light yönetimiydi. ona alışan oyuncular birden tudor gibi disiplinli bir hoca ile karşılaşınca isyan ettiler ve sorunlar ortaya çıktı. bunun da ana sebebi bence tudor değildi, riekerink gibi disiplinsiz bir td ve ona alışan oyunculardı. ben bu takımın yıldızıyım, ben de yıldız adayıyım. en değerliler biziz. bu adam kim ki? td'liğine yeni başlamış, karabük'ten gelmiş diye düşünüp gruplaşma yaparsan suçlu bence td değil bunu yapan futbolculardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt