Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar ( çapsız ve tayfası ) analarını bile babalarına alamaz. Kandırmayalım kendimizi. Bunlar gaz alma altyapı çalışmaları....

City maçlarını hiç kaçırmadan izlerim.

City de genelde fernandinho ilk 11 oynadı fernando yedek. Fernandinho çok daha iyi topçu, daha hızlı, Daha teknik ve çok hırçın ama fernando hem daha genç hem de bizim takıma daha uygun.

Bildiğimiz oyunculardan örnek vermek gerekirse

Fernando: Melo
Fernandinho: Emre Belözoğlu
fernandinho biraz daha canlı oynuyor ama yaş kriterinden dolayi fernandoyu tercih ederim

Fernandinho'yu kullanirlar diye düşünüyorum

fernandaonun en son kilo fazlasi var diye okumustum
o yüzden gönderiyor olabilirler

Fernandinho'yu zaten istesen de alamazsın. Adam EPL'nin en iyi ön liberolarından biri, yaşı 32 olsa bile bırakmazlar.

____________Muslera___________
Mariano__Maicon___Serdar___Gibbs
_________Tolga___İmbula________
__Feghouli___Belhanda___Nasri___
____________Gomis_____________
Fitim İmbula-Nasri opsiyonlu kira,Gibbs-Feghu bonservis

Bilgi kirliliği var. GS'ın teklif yaptığı Twitter / ? oyuncu, 29 yaşındaki Fernando... Brezilyalı oyuncu satış listesindeydi.

-selman

Bu adam şaka gibi ya :D biliyorsan niye sabahtan demiyorsun da herkes diyince diyorsun.. ben anlayamiyorum ya niye buna guveniliyor

Lazio Biglia'nin yerini Lucas Leiva ile doldurmuş. Böylece Lucas'in bize yazılması da sonlanır.

f666ec2c0e41d51fa3451b9b99f50ab2.jpg

City maçlarını hiç kaçırmadan izlerim.

City de genelde fernandinho ilk 11 oynadı fernando yedek. Fernandinho çok daha iyi topçu, daha hızlı, Daha teknik ve çok hırçın ama fernando hem daha genç hem de bizim takıma daha uygun.

Bildiğimiz oyunculardan örnek vermek gerekirse

Fernando: Melo
Fernandinho: Emre Belözoğlu
Biz hangisini alıyorsak o daha iyidir renkdas. Nokta.

City'den Fernando, Kolarov paketi takımın belini biraz olsun doğrultur. Kimse neden Kolarov'dan bahsetmiyor anlamadım.

Aslında osya lucescu hocamin fredini alacaksın. Millet os görsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt