Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nevzat a herkes küfür ediyordu burada şimdi bi isim attı ortaya herkes inanıp kadrolara yazıyor.

Luce muhabbeti saçma geliyor bana. Tudoru göndermezler. Sportif direktör için düşünülüyorsa bilemem ama Tudor gitmez

ca46a03b7f45580e2756f761f66f2827.jpg

Bülent Timurlenk: "Galatasaray, Manchester City forması giyen Fernando için çok ısrarcı." (beIN SPORTS)

lucescu belhandayı ceok begeniyodu galiba bi ara istemişti de takımına.bu tudor bu belhanda ile de ugrasır kesin.gitti bütün yükü çocugun üzerine yıktı 2.maç için.

ingiltereden oyuncuyu kiralıkta olsa getirebilmek önemli ordan gelen her adam fark yaratır yeterki satın alma opsiyonu koyulsun

Saka maka Tudor Sportif direktör filan olsun. Oyucu seçmeyi biliyor. Ben selçugu da kesecek Insallah diyorum. Tudor -> Sportif Direktör Luce->Teknik Direktör

Fernandoya çöp diyen ergenler bu adamın kaç tane maçını izlemiş merak ediyorum.

Ligimizdeki tüm merkez ortasahaları tek başına donunda sallar. Eğer tudor söylendiği gibi ağır diye veto etmişse ben onun futbol aklını......

Fernando isminin aniden yoğunlaşması bana luce ismini çağrıştırdı. Tam lucenin ıstediği tip bir adam çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt