- 13 Şubat 2009
- 27.782
- 25.263
- 3.468
Mirallas'ı kiralayabilir miyiz acaba? Everton Walcott'u alıyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu karıştırmaarif ulu da teyit ederse rahatlayabiliriz
Saka maka Tudor Sportif direktör filan olsun. Oyucu seçmeyi biliyor. Ben selçugu da kesecek Insallah diyorum. Tudor -> Sportif Direktör Luce->Teknik Direktör
neden kiOnu karıştırma
H.o dediği hiç-bir şey olmadı çünküneden ki
kendisi adamdirH.o dediği hiç-bir şey olmadı çünkü
Kolarov benimde çok istediğim bir isim ama çok zor. City'nin şuan tek sol bek oyuncusu. Gerçi City büyük ihtimal Monaco'nun sol beki Mendy'i alacak ama yine de satmazlarCity'den Fernando, Kolarov paketi takımın belini biraz olsun doğrultur. Kimse neden Kolarov'dan bahsetmiyor anlamadım.
Oha ya biz 30 milyonu zor harcıyoruz o kadar satis olmasina rağmen. Bu endüstriyel futbol denen illet futbolu bitirdi bence. Bu ne arkadas. Bunlarla rekabet icin bizim takımında satılması gerekiyor, liselilerin küçük olsun bizim olsun kafasıyla olmaz bu iş.Bu yaz transfer sezonunda 189 milyon euro harcayan Milan, 100 milyon €'luk bir bütçesinin daha olduğunu açıkladı.
Çinlilere 1-2 cilve yapıp aldirmaliyiz kulübüOha ya biz 30 milyonu zor harcıyoruz o kadar satis olmasina rağmen. Bu endüstriyel futbol denen illet futbolu bitirdi bence. Bu ne arkadas. Bunlarla rekabet icin bizim takımında satılması gerekiyor, liselilerin küçük olsun bizim olsun kafasıyla olmaz bu iş.
Şüphesizkendisi adamdir
8 istiyorlardi galibaGustavo gomezi alalım milandan maiconun yanına
Sergencim Aşkın Ateş güvenilir miBülent Timurlenk: "Galatasaray, Manchester City forması giyen Fernando için çok ısrarcı." (beIN SPORTS)