Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
53925f0af85b88f434f4bcaee6206c3d.jpg

Fernando'ya bok atmayin

Turkiye ligi icin fazla,Melo'da geldiginde bok atiliyordu.

Ayrica ben fernando'nun Türkiye ligine gelecegini zannetmiyorum,piyasasi olan bir oyuncu.

Bence sununla bununla anlasti haberleri sirf taraftari heveslendirip Ostersunds macina gitsinler diye icin yapilmis olabilir. Baksana tek tek hepsini aliyoruz.

Fazla taraftarın gitmesi daha kötü fazla küfür yerler. Bende gidecem arkadaşlarla. Dursunu Anacam elenirsek

Fernando'ya bok atmayin

Ayrica ben fernando'nun Türkiye ligine gelecegini zannetmiyorum,piyasasi olan bir oyuncu.

o zaten nevzatin aptalca haber servis etmesi yine.
ikisi birden gelmez zaten, ya imbula yada fernando.

Mümkün degil maalesef. 2 ay önce sözlesmesini uzatti.

Everton yeni sezonda ofans hattini Klassen, Bolasie, Mirallas, Rooney, Sandro, Walcott, Sigurdsson ve yeni bir forvetten olusturmak istiyor.

Sattigi oyunculardan 80 milyon euro gelir elde eden Tottenham yüksek ihtimalle sözlesmesi bitecek olan Barkley'i alacak ellerinden.

Niasse ve Lennon'dan 3-5 biseyler bekliyorlar.

Bence yine de bi soruşturmak lazım.

Bence gelebilir, maicon ve mariano ile oynamak isteyebilir ve melo gibi oyuncular bizim icin referans olabilir gelmesi icin.
Sonucta burda yasayacagi heyacani ingiltere yada ispanya orta siradaki takimlarda yasayamaz ve adam ust seviyede boy gosterdi. Nasil sneijder geliyorsa fernandoda gelebilir. tek sorun var oda yillik maliyetini karsilayabilirmiyiz. en az garanti 3.8 milyon euro ister

Fernando'ya bok atmayin

feg imbula.
olursa bride sol bek, daha fazlasini beklenemez bunlardan.
bu transferleri basarsinlar sasirtmis olurlar.
hala ortaligi susturmak adina yapilmis hamle gibi görünüyor hepsi.

Bence gelebilir, maicon ve mariano ile oynamak isteyebilir ve melo gibi oyuncular bizim icin referans olabilir gelmesi icin.
Sonucta burda yasayacagi heyacani ingiltere yada ispanya orta siradaki takimlarda yasayamaz ve adam ust seviyede boy gosterdi. Nasil sneijder geliyorsa fernandoda gelebilir. tek sorun var oda yillik maliyetini karsilayabilirmiyiz. en az garanti 3.8 milyon euro ister

Zaten Shakhtardan geldi yanılmıyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt