Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be. Dursun yüzünden İsveç'in götü boklu takımlarına bile 3 gol atıp tur geçtik diye sevinme moduna girdik.

GSCimbom Mobil Uygulamasından Gönderildi.
Seviyeler düştü.

Çok değil "Juventusa ne koyduk be" konuşuyorduk.

This is futbol

GSC App VIP Edition 1.0 ™

ya sacma haber yapiyorlar imbula ile gorusulduyse stoke citynin haberi vardir zaten

aslinda bu aptal yönetim feg imbula transferleri mactan önce bitirsede millet maca gitse.
ki kimse bölye kadroyu sadece tr liginde izlemek istemez.

marianodan sonra fernando veya imbula gelirse dursuna 1 kez daha az sövüp selcuga küfürlerimi arttırırım

mariano imza toreni yarin,bakalim orada orta saha ile ilgili soru sorulacak mi

Nevzat Dindar: Beşiktaş 2 yıldır Fenerbahçe ve Galatasaray ortada olmadığı için şampiyon oldu

oooov

yalniz tudor bu turu gecerse zor gider

zaten bu turu gecsin ve bu oyuncular gelsin hem sampiyonluk gelir hemde gidisat degisir.
serdar saridag az cok konustugunu bilen aspor bjk muhabiri bugün asporda dedi ki ya rezil olup dayak yiyip kovulacak
yada cok büyük bi hoca olacak. cünkü aldigi kararlar kolay alinacak kararlar degil.

Onu bunu bilmem de kendi evimizde turu geçebilicezmi tamam baskı kursak adamların panikleyip hata yapmaları yüksek ki ilk maçta da defanslarının ne kadar panik oldugunu gördük ama ben işte kahrolası orta sahaya güvenemiyorum 2 kontra ile yada orta saha hatası ile yicegimiz 1 gol ki bizim takım gol yemeye cok müsait bi takım oldugu icin 1 gol atsalar bile bizim 4 gol atacak kapasitemiz yok malesef

Fernandoya çöp diyen ergenler bu adamın kaç tane maçını izlemiş merak ediyorum.

Ligimizdeki tüm merkez ortasahaları tek başına donunda sallar. Eğer tudor söylendiği gibi ağır diye veto etmişse ben onun futbol aklını......

Fernando isminin aniden yoğunlaşması bana luce ismini çağrıştırdı. Tam lucenin ıstediği tip bir adam çünkü.

Cenk Ergün: çok iyi bir oyuncu bulduk
Igir Tudor: No. Too slow!
Dursun: Tatili uzat Cenk

GSC App VIP Edition 1.0 ™

bence en ideal hoca Blanc....onun disinda Klinsmann gibi biri de olabilir....surekli olarak eski hocalara gitmek ileri goturmuyor,mustafa denizlide gorduk, luce de bu sekilde olur bence

Onu bunu bilmem de kendi evimizde turu geçebilicezmi tamam baskı kursak adamların panikleyip hata yapmaları yüksek ki ilk maçta da defanslarının ne kadar panik oldugunu gördük ama ben işte kahrolası orta sahaya güvenemiyorum 2 kontra ile yada orta saha hatası ile yicegimiz 1 gol ki bizim takım gol yemeye cok müsait bi takım oldugu icin 1 gol atsalar bile bizim 4 gol atacak kapasitemiz yok malesef

önemli olan taraftar, taraftar belirler bu maci.
egerki taraftar varolursa orta sahayi gecemezler.

Beşiktaş iyi kadrolar kurdu, iyi bir hava yakaladılar tamam ama bence bizim ve fener'in kötülüğü kadar inanılmaz yandaş hakem yönetimleri de etken oldu. Son 2 senedir BJK inanılmaz kayırılıyor, geçen sene rezil olduğumuz için hatalar fazla gündeme gelmedi ama en az abartısız olarak 10 temiz puanımız yendi bence. BJK'de ise verilen beleş penaltılar+özellikle gösterilmeyen kırmızı kartlar sayesinde minimum bir 7-8 puan fazla toplamışlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt