Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
perşembe günü 50.000 kisiynen oztersuna koyacaz insallaAh....
fd41d65453f3e4f7305ccd5cfefaa009.jpg

fenerdeki nasıl bi mallıktır yav?nani dogru transferdi.ama van persinin fiziki durumunu soruşturmadan nasıl aldılar anlamıyorum.iyi bi forvet ve ortasaha ile sampiyon olaiblirlerdi 2016da.gittiler ozana ve josefe gömdüler parayı.

Son düzenleme:
Beşiktaş iyi kadrolar kurdu, iyi bir hava yakaladılar tamam ama bence bizim ve fener'in kötülüğü kadar inanılmaz yandaş hakem yönetimleri de etken oldu. Son 2 senedir BJK inanılmaz kayırılıyor, geçen sene rezil olduğumuz için hatalar fazla gündeme gelmedi ama en az abartısız olarak 10 temiz puanımız yendi bence.

video hakem olacak mi bu sene renktas

fenerdeki nasıl bi mallıktır yav?ani dogru transferdi.ama van persinin fiziki durumunu soruşturmadan nasıl aldılar anlamıyorum.iyi bi forvet ve ortasaha ile sampiyon olaiblirlerdi 2016da.gittiler ozana ve josefe gömdüler parayı.
bjkye de gidebilirdi rvp.
Bi gomez olurmuydu acaba orda

önemli olan taraftar, taraftar belirler bu maci.
egerki taraftar varolursa orta sahayi gecemezler.

Max gelicek taraftar sayısı 15 bin takım kötü insanlar tatilde sneijder gitti bi ton olasılık havalar sıcak fln tepki yüzünden gitmicekler olanlar max 15 bin diyorum keşke heryer dolsa adamların eli ayagına dolassa

Sofian Feghouli(5 Mio)
Giannelli İmbula(2 Mio Kira)
İvan Strinic(3 Mio Bonservis)
Next dalga

Beşiktaş iyi kadrolar kurdu, iyi bir hava yakaladılar tamam ama bence bizim ve fener'in kötülüğü kadar inanılmaz yandaş hakem yönetimleri de etken oldu. Son 2 senedir BJK inanılmaz kayırılıyor, geçen sene rezil olduğumuz için hatalar fazla gündeme gelmedi ama en az abartısız olarak 10 temiz puanımız yendi bence.

geçen sezon hakemlerle şampiyon oldular zaten.üstüne Galatasaray ve fener yoktu ortada.başakşehirle son haftaya kadar çekişti pek büyük beşiktaş takımı..GSyın en az 12 penaltısı verilmedi...bi 12-15 puanımız gitti rahat o kadar kötü performansa ragmen...ciddi ciddi şampiyon bile olabilirdik o kadar puan çalınmasa...son haftalara kaldıgında işi bitiryoruz çünkü.

Rövanş maçı için orta saha ve taraftardan ziyade, bekler daha tedirgin ediyor. O beklerle mümkün değil rakibi boğamazsın. İkisi de top kullanma özürlüsü, Linnes de ayrıca toptan kaçıyor.

Fb in otobuse yalandan saldiri olduydu
Noldu o beyler en son

Max gelicek taraftar sayısı 15 bin takım kötü insanlar tatilde sneijder gitti bi ton olasılık havalar sıcak fln tepki yüzünden gitmicekler olanlar max 15 bin diyorum keşke heryer dolsa adamların eli ayagına dolassa
en dogrusuda bu olur.
bu maci taraftar alir taraftar belirler.
eger taraftar gelirse dedigin gibi adamlar panikler kendi kendine verir maci.
ama eger gercekten 15 bin gelirse takmazlar bile.
stad bombos bunlarin taraftari bile desteklemiyor diyip antreman yapip geri dönerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt