Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Once hayal ediyorum, sonra ismarlanmis haber oldugunu fark edip, oturup selcuk'a kufur ediyorum.

Benim anlamadığım FB ve BJk'ye bu kadar denetim varken bizim salak Dursun ona buna paraları nasıl saçıyor? Bize sınırlama yok mu? Şimdi yazılan isimler kağıt üstünde iyi adamlar ama ileride büyük sıkıntıya sebep olabilir. Çünkü aldığımız adamları ileride kar yaparak satma ihtimalimiz 0, sebebi de yaşlarının büyük olması tabii. Ha başka çaren var mı şu durumda? Yok ama o ayrı mesele. 6 dönemde yapman gerekenleri bit döneme sığdırırsan olacağı bu

Oyuncu sattik Bunu unutmamak lazim

Bruma 13.5 podolski 2.6 ve son olarak semih 2 milyon

Ayrica bizim gecen sezon maasla ilgili bir kisitlama vardi,bu sezon yok ama yinede 65 milyon'u gececegimizi zannetmiyorum.

Oyuncu sattik Bunu unutmamak lazim

Bruma 13.5 podolski 2.6 ve son olarak semih 2 milyon

Ayrica bizim gecen sezon maasla ilgili bir kisitlama vardi,bu sezon yok ama yinede 65 milyon'u gececegimizi zannetmiyorum.

Sattıklarımızla yerlerine 3 oyuncu aldık, onu anladım. Ama bu bahsedilen adamların hepsi gelirse tahminen minimum 25-30 milyon euro'luk bir harcama daha olacak.

1608392_Galatasaray_SK.jpg

çok mu zor lan şu kadro öyle de böyle de giriyor nasıl olsa bari adam akıllı bir kadro kuralım da girdiğine değsin

kimi satıp aldılar acaba,iyi transfer
Alsalar iyi olur aslında. Sağ kanada transfer yapmazlar artık. Lens falan olmaz. Bekte Isla, kanatta Dirar oynar. Böyle olursa + Aykut futbolu düşünüldüğünde son yılların en kısır fbsini izleyebiliriz. Ne orta sahalarında​, ne hücum hattında gol yükünü çekecek oyuncular var.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt