Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.227
- 12.972
- 2.658
Iyi, üzülürdüm, gelip gelmemesinden bağımsız sevdiğim, saydığım biridir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
hatta teklif almis baska takimlardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi, üzülürdüm, gelip gelmemesinden bağımsız sevdiğim, saydığım biridir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Hayırlısı olsun, ben olsam gelmem, bunun için Dursunun resmini görmem yeterli olurduhatta teklif almis baska takimlardan.
İnşallah o yalancının uydurduğu bir haberdir.
Düşünsene,unutup unutup 3-4 takımla anlaştığını
yüzde verseydi, şöyle yüzde 99 inanırdım.simdi tekrara baktim nevzat imbula oldu gözüyle bakiyorum dedi.
fernando ve feghouli dedi.
birde sol bek olursa.
baya emin konustu.
fernando için citye 6 milyon teklif etmısız bu arada.nevzat gazetede dedi.
Valla bu yalamacı diyorsa olabilir. Sonuçta yalama karşılığı haber alıyorlarsimdi tekrara baktim nevzat imbula oldu gözüyle bakiyorum dedi.
birde sol bek olursa.
baya emin konustu.
simdi tekrara baktim nevzat imbula oldu gözüyle bakiyorum dedi.
birde sol bek olursa.
baya emin konustu.
Şimdiye kadar aldıklarımızla sattıklarımız neredeyse birbirini tuttu zaten bonservisten sıkıntı yok
Feghouli 5
Fernando 8
Imbula 3 - kiralık
Sol bek 3
Yaklaşık 19-20 m euro daha harcarız gibi çünkü sermaye artışından gelen ciddi bir miktar para da var o parayla rahat şu transferleri bitirebiliriz. Zaten şu transferler yapılırsa seneye şampiyonlar ligi parası da gelir üstüne imbula bonservis çökersek aynı kadro CL'ye çıkmaya başlarız.
Şu transfer döneminde bile 20 m euro harcamışız. Yani büyük bir para harcamıyoruz
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O defansla elek şovSağ kanata feghouli gelip sol kanata transfer yapmazlarsa yasin/garry kazmalarını hiç çekmeyelim direk 3 4 3 deneyelim
........................muslera....................
............serdar...maicon...ahmet......
mariano..fernando..imbula..transfer
.........feghouli...gomis...belhanda.....
yeter ki gelsinler garryede katlaniriz.Sağ kanata feghouli gelip sol kanata transfer yapmazlarsa yasin/garry kazmalarını hiç çekmeyelim direk 3 4 3 deneyelim
........................muslera....................
............serdar...maicon...ahmet......
mariano..fernando..imbula..transfer
.........feghouli...gomis...belhanda.....
Çözememen normal kendi bile çözememiştir diye düşünüyorum.Herşeyden önemli o transferler geldi diyelim Köylü Tudorun taktiği ne olacak. Ben daha bu adamın ne oynatmak istediğini çözemedim. Ayağa pas değil, önde basmıyor, defans desen onuda yaptırmıyor, hakikaten ne oynatıyor çözemedim
Cevap veriyorum, son kararım, Disiplin ve Itaatçılık.Herşeyden önemli o transferler geldi diyelim Köylü Tudorun taktiği ne olacak. Ben daha bu adamın ne oynatmak istediğini çözemedim. Ayağa pas değil, önde basmıyor, defans desen onuda yaptırmıyor, hakikaten ne oynatıyor çözemedim