Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babacar için tahmin ettiğim gibi fiorentina 12 milyon istemiş.bjk 7 vermiş.yani olmaz o iş.bjk son olarak kiralık istiyo babacarı ama ona da sıcak bakmıyomuş fiorentina.

lense gelince yıllgı 4 milyon falan.motingi alamayan lensi zor alır.yusuf erdogan büyük ihtimal bjkde.

Son düzenleme:
Imbula, Galatasaray'a gitmek istediğini Stoke City yönetimine iletti. Cimbom, transferde mutlu sona çok yakın. (beIN SPORTS)

ewt 2. dalga geliyor...... Marino - Ibumula - Feghuli

fbnin aldigi elif elmas denen çocuk ne iş iyi topçu mu

insanlar gercekten inaniyor feghouli, imbula ve fernando gibi isimlerin alinacagina. cok enteresan

imbullahi ekber ins
016b095b65a1a5cdbb254bef3e7f4173.jpg

Ulan herkes akilli bir biz salagiz.

Frankfurt gibi dandik bir takim bile sattigi adamin yerini aninda dolduruyor. Oczipka'yi sattilar Schalke'ya hemen yerine Willems'i aldilar.

Biz ise Melo'yu sattik ve 3 senedir hala yerini dolduramadik. Diger eksiklere deginmiyorum bile.

Beşiktaş, Khouma Babacar için Fiorentina'ya 7 milyon euro teklif etti. (beIN SPORTS)

muslera
mariano-macion-ahmet-transfer
imbula-transfer-
fegh-belhanda-transfer
gomis

Ulan herkes akilli bir biz salagiz.

Frankfurt gibi dandik bir takim bile sattigi adamin yerini aninda dolduruyor. Oczipka'yi sattilar Schalke'ya hemen yerine Willems'i aldilar.

Biz ise Melo'yu sattik ve 3 senedir hala yerini dolduramadik. Diger eksiklere deginmiyorum bile.
abi o degil de kapustkayı almışlar ya :/ kiralık-opsiyon 6 milyona.çok müthiş iş çıkarıyolar.emre mor ve kapustkayı biz alacaktık geçen sene nerdeyse.

imbula isminde ciddiyet var evet. stoke aşamasında onay verirlerse bitecek. az çok biliyoruz hepimiz zaten.
feghouli de de bitti gibi. mariano gibi ufak pürüzlerin kaldığını söylemiştik ama ücretler çok fena. değer mi değmez mi bilmiyorum. ona verilecek yıllık ücrete brumayı tutsalardı keşke.

? Önder Özen | Galatasaray'da birisinin Tolga Ciğerci'ye şunu demesi gerek. Evlat, sen topa vurma. Vurma sen.."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt