Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imbula isminde ciddiyet var evet. stoke aşamasında onay verirlerse bitecek. az çok biliyoruz hepimiz zaten.
feghouli de de bitti gibi. mariano gibi ufak pürüzlerin kaldığını söylemiştik ama ücretler çok fena. değer mi değmez mi bilmiyorum. ona verilecek yıllık ücrete brumayı tutsalardı keşke.

4.5 milyon € diyordu beinsports doğruluğu var mı?

feg gelirse alacağı ücret imza parası vs katınca senelik 4 milyonu geçecek. kendinizi şimdiden hazırlayın renkdaşlar. sonra infial olmasın

ne dedi tam olarak
gelmesi bekleniyor falan mi
böyle paylasmis bizim taraftar sayfalari

Galatasaray, Sofiane Feghouli transferinde sona yaklaştı.
beIN SPORTS’un haberine göre sarı-kırmızılılar Cezayirli kanat oyuncusu için West Ham ile 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.
Galatasaray ile Sofiane Feghouli arasındaki ücret farkı ise 250 bin Euro…
Sarı-kırmızılılar bu farkın önemli olmadığını ve transferin kısa süre çinde biteceğini düşünüyor.

Feghouli gelsin de kaca geliyosa gelsin..su muhasebeciligi birakin tolga 2 selcuk 4 aliyor bizden o paralari vereceksek belhanda gomis feghouliye verelim.
lesh topculara yarisini veriyoruz sonraki sene bidaha transfer yapiyoruz aklimiz rahat olur uc sene hic olmazsa

Galatasaray, Sofiane Feghouli transferinde sona yaklaştı.
beIN SPORTS’un haberine göre sarı-kırmızılılar Cezayirli kanat oyuncusu için West Ham ile 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.
Galatasaray ile Sofiane Feghouli arasındaki ücret farkı ise 250 bin Euro…
Sarı-kırmızılılar bu farkın önemli olmadığını ve transferin kısa süre çinde biteceğini düşünüyor.
Maçtan önce gelir diye düşünüyorum kap açıklamasinin
taraftari sakinlestirmek için gaza bastilar

Feghouli gelirse sol kanata topçu almazlar bence

Yasin-Garry idare eder.

özbek sneijder ve eleme turu yüzünden iyice salağa döndü. transferlere bol keseden para açacak.
nasriye de ilgi var ama çok para isteniyor diye gelişme yok. kono'nun kiralanması için şalke'den haber bekleniyor hala. olursa sola da o olacak.

4.5 milyon € diyordu beinsports doğruluğu var mı?

benim bildiğim 3,750 + imza parası

Orta sahaya en az 2 transfer yapılmadığı sürece bizden bi halt olmaz bu arada

her sayfa haber paylaşılyo kimse takip etmiyo .aynı seyi 10 kere yazmanın manası yok.sayfaları takip edin az.yormayın...

Bizim topcular ozellikle selcuk yerine transfer haberleri cogalinca takimi sabote edip tudoru yollamaya calismaz ostersund macinda insallah

özbek sneijder ve eleme turu yüzünden iyice salağa döndü. transferlere bol keseden para açacak.
nasriye de ilgi var ama çok para isteniyor diye gelişme yok. kono'nun kiralanması için şalke'den haber bekleniyor hala. olursa sola da o olacak.

benim bildiğim 3,750 + imza parası

İmza parasıyla 4.5 milyon €'yu bulur o zaman. Ciddi para beklentileri karşılar umarım.

tudor varken bu kadronun yardırması zor.
ama tudor'un 6. haftayı göremeyecek olması ve yeni hocanın bu oyuncuları kenetlemesiyle başarı gelebilir

yardırır abi, igor kosmayın basmayın mı diyecek futbolculara? en kötü igor gider baska bir hoca gelir.

sağlam bir 11 olduktan sonra hoca üst seviye olmasada olur.

yardırır abi, igor kosmayın basmayın mı diyecek futbolculara? en kötü igor gider baska bir hoca gelir.

sağlam bir 11 olduktan sonra hoca üst seviye olmasada olur.

taktik yok dostum koşsalar bassalar ne olacak. hücum anında topun hangi oyuncuda toplanacağı belli değil.
al gülüm ver gülüm yapıyorlar hala. gomis'i aldık adama orta açmayı deneyen olmadı. ortayı geçtim 3-4 kere doldur boşalt denesen adamın fiziğini kullanırdın o bile olmadı. bu adamın taktik bilgisi 0. futbolu amerikan futbolu sanıyor emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt