Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karamsarim, keske yanilsam ara sira ama olmuyoryok yahu deminki durum için değil genel bağlamda okuyorum yazdıklarını da karamsarsın Galatasaray hakkında![]()
Feguliye 3.2 den 4 senelik kontrat onerilmis
Futbolarena
Şu Maicon'un yanındaki dede kim onuda alak
sezondan kastım lig.. temmuz 13 e kadar kaç transfer bekliyordunuz ki ? Bu dediklerini hangi takım yapmış Türkiyede ?...Ki bizim standartlarımızda şu 4 transfer bile çok erken gerçekleşti hayal dünyasından çıkalım nejat bey gerçekleri konuşuyorz.. lige kadar 2 orta saha 1 kanat 1 sol bek gelse(bahsedilen isimler ayarında) dursun için çok büyük başarıdır..sezonun basladiginin farkinda olmamak da iyiymis.
eskiden Avrupa daha onemliydi bizim icin, taraftarin vizyonunu da kuculttuler suna bak
yan taraftaki insaattan birini getirmisler gibi
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şu Sneijder olayı olmazsa çok başarılı bi transfer dönemi oluyordu. Alsak da alamasak da ilgilendiğimiz isimler % 90 nokta atışı isimler. Tolgadan İmbula'ya, Serdar aziz'den Acerbi/Maicona, Sabriden Corchia/Marianoya yükseldi çıta bir senede. Geçen seneki kadronun en klas 3 ismi gitti, gelenler onların yerini anca doldurur, yani düz mantıkla yine 4.cüyüz şu anda. Sadece sağbekte güçlendik. Ne kadar çöp varmış gönder gönder bitmiyor. Ayrıca Başakşehir da niyetini iyice bozdu. Perşembe -Allah muhafaza- elenirsek çok çok kötü olacak. Hem moral anlamında, hem transferler de zora girecek, adam ya hiç gelmeyecek, yada % 50 zamlı gelecek. Defansif orta saha, ofansif orta saha, sağ kanat, sol bek ilk etapta görünen eksikler. Bütçe kalırsa da sol açık ve stoper.
ahmet çalıkın semihten hiçbir farkı yok göreceksiniz bu yıl hatta semih daha iyiydi bundan dersiniz
Katılıyorum bu serdar nerelerde öldü mü bu adamahmet çalıkın semihten hiçbir farkı yok göreceksiniz bu yıl hatta semih daha iyiydi bundan dersiniz
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav hala mı kraker boy :/
Iyi oyuncu söyleniyorfbnin aldigi elif elmas denen çocuk ne iş iyi topçu mu