Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.279
- 7.165
- 2.358
Bizimle alakalı değilde Juventus Bonucci'yi Milan'a nasıl verdi.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vermedi, 45 milyon euroya sattiBizimle alakalı değilde Juventus Bonucci'yi Milan'a nasıl verdi.?
Dün söyledim bunuimbula - net anlatamadım sanırım. oyuncu ile anlaşıldı. sorun yok. fakat kulübüyle olan girişimlerden sonuç alınabilmiş değil. mariano transferinde olduğu gibi menajeri stoke city'yi ikna edeceğini söylüyor. yarın gün içinde menajeri stoke city yetkilileri ile görüşecek.
![]()
![]()
(quakerboy - 17 temmuz 2017 09:26 ~ 09:36
feguli - gelen bilgiler transferi için önemli mesafe kat edildiği yönünde. ancak transferi gerçekleşirse gelecek kap açıklaması pek çok kişinin tepkisini çekebilir.![]()
![]()
(quakerboy - 17 temmuz 2017 09:33![]()
strinic - igor tudor'un geleceğinin belirsiz olması nedeniyle transferinde beklemeye geçilmiş. perşembe'den sonra netleşir durumu.
dursun özbek transferler için elinizi çabuk tutun baskı altındayız mesajını ilgililere iletmiş.
fellaini -ilgi alanımızda değildir.![]()
![]()
(quakerboy - 17 temmuz 2017 09:29)![]()
fernando - uzun süredir uğraşılan futbolculardan bir tanesi. (bkz: #2187419)
adının bu noktada haberleşmesi iyi olmadı. kulübüne teklifimiz 5 milyon euro artı 1 milyon euro şampiyonlar ligi katılım bonusu şeklinde. biraz bulutlu gözüküyor durum. netleşince yazarız elbet.
Dün dediklerimi haklı çıkardı krakerboy. Oturma organı süzgecinden geçirip gelmişimbula - net anlatamadım sanırım. oyuncu ile anlaşıldı. sorun yok. fakat kulübüyle olan girişimlerden sonuç alınabilmiş değil. mariano transferinde olduğu gibi menajeri stoke city'yi ikna edeceğini söylüyor. yarın gün içinde menajeri stoke city yetkilileri ile görüşecek.
![]()
![]()
(quakerboy - 17 temmuz 2017 09:26 ~ 09:36
feguli - gelen bilgiler transferi için önemli mesafe kat edildiği yönünde. ancak transferi gerçekleşirse gelecek kap açıklaması pek çok kişinin tepkisini çekebilir.![]()
![]()
(quakerboy - 17 temmuz 2017 09:33![]()
strinic - igor tudor'un geleceğinin belirsiz olması nedeniyle transferinde beklemeye geçilmiş. perşembe'den sonra netleşir durumu.
dursun özbek transferler için elinizi çabuk tutun baskı altındayız mesajını ilgililere iletmiş.
fellaini -ilgi alanımızda değildir.![]()
![]()
(quakerboy - 17 temmuz 2017 09:29)![]()
fernando - uzun süredir uğraşılan futbolculardan bir tanesi. (bkz: #2187419)
adının bu noktada haberleşmesi iyi olmadı. kulübüne teklifimiz 5 milyon euro artı 1 milyon euro şampiyonlar ligi katılım bonusu şeklinde. biraz bulutlu gözüküyor durum. netleşince yazarız elbet.
Milan 30 yaşındaki adama 42 milyon euro bonservis verdi. Oyuncuya da yıllık 6 milyon euro. Hem Juve hem de Bonucci için karlı bir anlaşma, Juve'nin satması normal. Juve'de zaten stoper olarak Barzagli, Chiellini, Rugani, Benatia ve 1-2 tane daha stoper olması lazım.Bizimle alakalı değilde Juventus Bonucci'yi Milan'a nasıl verdi.?
Alegri ile sorunları varmış baya uzun süredir. Takımın liderlerinden olduğu için de Alegrinin ezilme tehlikesi olduğu için tercihini Alegri tarafından kullanmış yöneticileri. Sneijder-tudor meselesine benziyor sankiBizimle alakalı değilde Juventus Bonucci'yi Milan'a nasıl verdi.?
Yatırım her zaman kazandırırIs tesis ile bitmez, antrenörler, egitimciler, bunlar dahada önemli.
Mesela Bonucci bizde olsa en iyi döneminde fenere gitse düşünemiyorum.vermedi, 45 milyon euroya satti![]()
problem yasadi kuluple
Sıyırıyor haberleri toplayıpya arkadaşlar yönetim bile topçunun işini bittiğini 15 gün önceden bilemiyor qraker nasıl bilecek..Yani işler resmiyete yanştıkça bilgi veriyor
Alves yalanladi o iddialari baya sert bi sekildeŞampiyonlar Ligi finalinde devre arası Bonucci ile Dani Alves arasında kavga çıkmış ikisinide yolladılar