Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City bizden alıcağın 3-5 milyonla zengin mi olacaksın beee.. Ver işte şu adamı

Fernando ve İmbulamı ? ciddimiyiz beyler.

Şaka maka dursun baskanim fernandoyu alıyor.

aynen yaşadı ama ufak falan diyorlardi hatta düşük ihtimal bile olsa ilk maca çıkabilme olasılığı vardi.. nolduuysa kayıp
Depresyona girmiştir belkide. Medyadan gizli yürütülür bu tür tedaviler zaten ki doğrusuda budur yani. Bunlarda insan yani sonuçta. Adam yeni ülkeye gelmiş büyük bir takıma. Çocukca heves ve saire derken planlama hatası ile iki üç gün sonra linç ediliyor kendi taraftarından resmen. Birileri için Banane parama bakarım olur birileri için öyle Banane ile geçmez bu tür konular maalesef.

Yalniz o kadar para harciyoruz basari gelmezse cok pis acisi cikar bunun.

Bu kadar adam alinmasina ragmen ben Tudor ile basariya inanmiyorum. Böyle takintili ve insani iliskilerden yoksun bir adamin isi zor, daha futbola dair sacmaliklarina girmedim bile.

Bu adamin geldiginden beri ne hücuma ne de defansa zerre bir katkisi bulunmadi. Hatta hücum anlaminda geriye gittik hem de öyle böyle degil. Ne kendisinin ne de takimin bir hücum plani bir oyun anlayisi var. Takimi sürüyor sahaya sonra hadi bakalim.

Bu sene şampiyon olamazsak GSliligimizi bir süre rafa kaldırırız (şampiyonluğa kadar)

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Transfer
Fernando - Imbula
Feghouli - Belhanda - Transfer
Gomis​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt