Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında keşke Fernando değil de Fernandinho'yu alsak diye içimden geçiyor. :) Ama bu yaşta bile gelmez heralde. :)

Cok saglam, isleyen takim kurup, bu sezon genclerimizden 2 futbolcuyu en azindan kazanmaliyiz.

Yavas yavas oynatmaya baslayip, sezon sonuna dogru ufaktan adapte etmeye baslarsak güzel olur.

Zira ilk 11, 30 yas ortalamasina sahip asagi yukari.

Okadar beklemeye gerek yok. Koy yeni alinan isimlerle Öster macinda 11de baslasin Recep filan. Gecenki mactan kötü olamaz zaten

Yasin volkana 5 ceker sacmalamayin
Yasin kötü topcu
Volkan rezalet bi töpcu

Böyle birşey düşünülüyor herhalde.
Strinic'in geride kalıp; Mariano ful ofansif oynayacak.

822c5e1def54f2c12f9756057ed8551b.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Böyle birşey olacağını sanıyormusun gerçekten.

Bence büyük bir hayal olur.

Belli bir seviyedeler ise olur. Umarim üst düzey yetenekleri vardir da oynarlar.

Formayi onlar alacak. Iyi olani hoca neden oynatmasin? Arda aldi formayi, Semih aldi formayi, onlar da alsin.

Perşeme kesinlikle Emrah oynamalı fark yaratıcak eminim bu maçta kendini kesinlikle göstermek isteyecek.

Fernando Ipswich Kadrosundan çıkarılmış.

H.O.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Fernando,Feghouli,İmbula artı sol bek birde sol kanat lazım daha.Al al düzelmiyor ..k kadrosu.Bu kadar leş bi kadro görmedim ben.

Belli bir seviyedeler ise olur. Umarim üst düzey yetenekleri vardir da oynarlar.

Formayi onlar alacak. Iyi olani hoca neden oynatmasin? Arda aldi formayi, Semih aldi formayi, onlar da alsin.

Bende olmasını isterim ama sanmıyorum ki Tudor beyfendi böyle bir hamle yapsın.

Sağlam ve işleyen bir kadroda 1 genç oyuncu denenirse çok iyi olur ama bunlarla bence zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt