Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim düşüncem;

İmbula ve Fernando transferlerinde umut belirtileri gösteren tek şey oyuncularla bazı konularda anlaşmış olmaları ama burda önemli olan nokta hatta en önemli nokta kulüplerin vereceği karar. İmbula için kiralık tekliflere sıcak bakmıyorlar ve istedikleri bonservisi bizimkilerin vermesi imkansız gibi. Fernando için konuşulan rakamlar bana çok düşük geldi sanki sallıyorlar gibi.

Tabi umuyorum ki her ikisi de olur ama bana inandırıcı gelmedi.

Fernando çok iyi olur. Fernando ve Imbula beraber alınırsa ise muazzam olur. Ligin uzak ara en iyi orta sahası olur. Ama bence halen daha tepki azaltmak için yapılıyor.

Levent Nazifoğlu: Igor Tudor yönetime Sneijder varsa ben yokum dedi... (@mackolikradyo)

Dinlemek için: mackolik.com/radyo

Galatasaray, Fernando için Manchester City ile yaptığı ilk görüşmelerden olumlu yanıt aldı. (NTV Spor)

İgor denen arkadaş orta sahaya darbe yaptı resmen

Tolga Selçuk Sneijder Out
Fernando İmbula Belhanda İn

Sneijder ve Belhanda kısmı hariç gayet iyi hamleler.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sneijder belhanda secimin tek mantıklı hamlesini aradım aradım... Tek mantıklı yanı yaş faktörü geldi. Sneijder bir senelik ömrü kalmıştı sonra büyük ihtimalle Amerika yelken açmayı planlıyordu dersek,
bu yeni yapılan kadroyu onun etrafında kurmak orta ve uzun vadede sakıncalı olabilir düşüncesini savunan teknik direktörü eleştirmek yanlış bulurum. Ha belhanda ismi yanlış doğru başka konu yine tabiki.

Dursun yine basına yalını vermiş heryerde yine 4-5 oyuncu almışız

Tabanou boştaymış cüzi bir miktara getiremez miyiz sol bek için. Sol bek'e çok para gömme lüksümüz yok bu sene öncelik orta ikili

20161203.fernando.reges.wallpaper.jpg

Volkanın geçen seneki hali ile kıyaslarsak tabi ki Yasin. Bursa dönemi ile kıyaslar isek Volkan. Sonuçta yerli oyuncular mevzu olduğu zaman iş hocada bitiyor.

Ulan koca footballogue sayfası bile dursun sevilmiyor diye kafası boklu resmini koymuş
a3fb167d10f64c1cb59908b254d8945f.png

Hazır inter yapılanmadayken sözleşmesi bitecek santon'da yoklanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt