Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki öyle ama daha mactan önce herkes demiyormuydu bu kadroyla zor geceriz bu turu isvec takimi söyledir böyledir diye..
Mactan sonra ne degistide herkes tudora yükleniyor.Iki pas yapamayan oyunculara yeni td getirsen ne olacak ? Bes kere degistide ne oldu,ki onlarda yeni kadro kurma olayi zorunlulugu flnda yoktu.
Simdi yeni yapilanma icindeyiz ki daha yeni oyuncular bile katilmadi..nerde görülmüs as takimdan on oyuncu degistirmek zorunda kalindigi,haliyle tabiki biraz zmn gerek.Adamin simdiye kdr yaptiklari dogru cöpler artik temizlenmeli arti eskiden süre gelen aliskanliklarin basini cekenler gitmeli ki aldigi paranin hakkini verecek bir kadro olussun
ben zorlanırız diyordum kendi kendime, oda kuzey takımlarının mücadele gücü yüzünden ama rezil olacağımız aklımın ucundan geçmedi. Sonuçta bu adam için çok iyi antrenman yaptırıyor diyorlar, ben hiç bir etkisini görmedim. Kamp yorgunluğu falanda sanmıyorum, hiç bir teknik direktör resmi maç öncesi öyle bir hata yapmaz,.

Bu ateş üfleyerek sönmez

DE87sFrXUAA_5Xt

Antrenman sonrasi Gomis buna sut cekmeyi ogretsin yaw bir futbolcu bu kadar mi kotu vurur topa

ben zorlanırız diyordum kendi kendime, oda kuzey takımlarının mücadele gücü yüzünden ama rezil olacağımız aklımın ucundan geçmedi. Sonuçta bu adam için çok iyi antrenman yaptırıyor diyorlar, ben hiç bir etkisini görmedim. Kamp yorgunluğu falanda sanmıyorum, hiç bir teknik direktör resmi maç öncesi öyle bir hata yapmaz,.

Bu ateş üfleyerek sönmez

Iki bucuk haftalik antrenman sonunda cikildi maca

Bizim oyuncularımız bizden ayrıldıktan sonra her mecrada bizim adımızı kullanıp güzel şeyler söylerken bu eziklerin düştüğü durum heyecanlı oluyor :D:D:D

Sözde büyüklük olmuyor işte...

Fernando gelirse yanina ofansif anlamda iyi b2b lazım. Selçuk ve diğer orta saha oyuncular bu konuda yeterli değiller.

Veya Belhandayı merkez orta saha olarak oynatmak lazım ama o mevkide başarılı olacağı belli değil

millet sol kanata kimseyi istemiyo ne tuhaf :/ nasri hala gündemde oysa,konoplyanka

Yıllık an az 4.5 gömdüğümüz için olabilirmi acaba.30 yaşına gelmiş son volesini vuracak adam.Bu saatten sonra city ayarında bir takım almaz.Orta sıra takımlarıda o yıllık ücretleri karşılıyamaz.

Anlasilan o ki Uefada yakin zamanda financial fairplayden bize gomecek.

Bu emre mor ne kadar çok top eziyor yav FBye giderse fbliler pert olur

millet sol kanata kimseyi istemiyo ne tuhaf :/ nasri hala gündemde oysa,konoplyanka
İsteriz de bunca transfer yaptıktan sonra sol kanat alacaklarından şüpheliyim( Aslında almalılar, o kadar transfer yaptın bari tamamla işi bu sene)

Anca Konop gibi kiralik+opsiyon şeklinde bir fırsat çıkarsa olabilir

Ama biz talip olduktan sonra kıymete bindi konop zor gibi o iş

Iki bucuk haftalik antrenman sonunda cikildi maca
Benim açımdan mevzunun ne olduğunu açıkladım, kalecileri otuz metreden üzerine gelen topu zor tuttu. Benim görüşüme göre altı aydır bu takımın başında olupta oyun olarak hiç bir gelişme gösteremeyen hocanın faydalı olacağını düşünmüyorum. Takımda söylendiği gibi disiplin de göremiyorum, oyuncular sahada lay lay lom kafalarına göre takıldılar. Desteklemek isteyen desteklesin, ben ne perşembe günü turu geçse bile gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Adı geçen oyuncuların hepsi yıldız oyuncular, geldiklerini farz edelim onlarla geçinebileceğini de sanmıyorum. Hatta ilk bozuk yiyecek olan favori oyuncum Belhanda.

Bu ateş üfleyerek sönmez

İsteriz de bunca transfer yaptıktan sonra sol kanat alacaklarından şüpheliyim( Aslında almalılar, o kadar transfer yaptın bari tamamla işi bu sene)

Anca Konop gibi kiralik+opsiyon şeklinde bir fırsat çıkarsa olabilir

Ama biz talip olduktan sonra kıymete bindi konop zor gibi o iş
itturbe sol kanat oynayabilyosa alalım.bi sol kanat listesi yapalım bence.ali naci ortasaha için en az 4-5 futbolcu düşünülyo dedi.bunların ikisi ortasaha,ikisi kanat cok belli.sneijder gittiği için,sinan da gitmeyi cok istiyo.o yüzden şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt