Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hafta içinde Feghouli-İmbula paketi lazım sonrasında 1 orta saha ve 1 sol bek aranır

0088d2891138ff5acca814d6f53ec03f.jpg
Bu gelsin, burada 2 güne tudor gibi köylü ilan edilir

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

turu gecersek 21 temmuz'a kadar 1-2 transferler yetismeli aslinda

Flaş flaş flaş şu an beinde
Kanal 2 hemen acin

Oyuncuyla değil esas kulüple anlaşmak önemli imbula zor bence.
Feghouli konusunda da çok merak ediyorum bakalım faksı yetiştirebilecekler mi?

Torino Imbula icin 2m kiralik ucreti + 12m satin alma ucreti teklif etti ama Stoke kabul etmedi

Imbula bize gelmek istedigini stoke kulubune iletmis + menajeri bu isi cozer gibime geliyor, yoksa bu transfer imkansiz zaten

Nostalji | Galatasaraylı taraftarlar yeni transfer Sneijder'i, Atatürk havaalanında karşılıyor. Ocak 2013.

Tivibuspor, Fabian Delph'le ilgileniyoruz diyor

Lucescu bitmiş galiba. Östersunds maçı bekleniyordur.
Boşuna altzeimer hastalığı bulaştırmadı şu fenerli gazeteci. Sneijder 4,5milyon olayında da baş rol oynamıştı bu İbrahim seten mi nedir.

Perşembe günü elenirsek Cuma günü 2 transfer birden açıklarlar. İyice alıştılar artık milleti uyutmaya.

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Jazira, Lassana Diarra'yı kadrosuna kattı.

Tudor'un ne olduğunu hala çözemedim. Bir yanım kalsın diyor, diğer yanım gitsin. Artı yönleri futbolcudan anlıyor gerçekten. Ama ciddi otorite problemi var. Yeni aldırdığı oyuncularla nasıl bir ilişkisi olacak o da muamma. Teknik, taktik ve oyun okuma konusunda pek bir meziyetini de görmedik. Sadece saf heyecan ve mücadele arzuladığını söylüyor ama oyuncuları çalıştırma biçiminden olsa gerek bunu da pek göremedik. Belki de bunları görebilmek için zaman tanımak gerekiyor ama pozitif bir gidişat görmezsek sene ortasında gelecek birinden de verim alacağımıza ihtimal vermiyorum. Şimdi göndersek pişman olma olasılığımız da cepte. Yani anlayacağınız yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal.

Yanlız Fernando 8 numara değil bildiğin defansif orta saha baya iyi topçu ama aradığımız adam mı emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt