Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'nın maçlarını izledim biraz
Malesef hayal kırıklığı
Kilit pas çok nadir atıyor
Şutu sneijder'in 2 3 gömlek aşağısında
Temposu var kabul
Top dağıtmaya çalışıyo idare eder
Top ta tutuyor ilerde
Bunlar + özellikler ama
Ederi en fazla 3m olmalıydı yazık ettik o kadar para verip üstüne sneijderi göndererek
Biz bu adamı neden aldık :(

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu gören Lucescu Hocam.

luce_1.jpg
Maça geldiğini unutup kendini Türkü barda sanıyor gibi bir hali var

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topla arası iyi değil pek ama sen zaten kanatlara Feghouli ve Konopylanka ayarında adamlar alırsan ortada da Belhanda ile topu ileriye taşırsın. İleride Gomis'de dahil 4 tane iyi hücumcun varken ön liberoda da hücumcu oyuncu kullanmak takım savunmasını iyice bitirebilir. O yüzden Imbula-Fernando tak diye oturur.

Belhanda yeterli olur mu ama

Ort sahaya daha fazla topu ileriye taşıyabilen topçular lazım, Pasaliç, Lemina gibi

belhanda burdaki maçta 3 gol 1 asistle oynasa keşke

Feghouli-İmbula-Strinic 3'lüsü gelecek diye hissediyorum Fernando biraz mali açıdan zor olur ama getirirlerse efsane olabilir.

[FONT=&quot]Galatasaray konusunda açıklama yapmayan tecrübeli çalıştırıcı, "Göreceğiz, şu anda bu konu ile ilgili konuşmayacağım. Athletic Bilbao'yu izlemek için geldim" şeklinde konuştu.

Lucescu'nun bu açıklaması doğruysa bizimkiler teklif yapmış gibi.[/FONT]

Rtaslar bu takim sadece Feghouli ve iki saglam orta saha transferi ile sampiyonluga oynayabilir mi?

Yani ozetle stoperlerden birini Ahmet/Serdar, sol beki Linnes/Carole, sol kanadi Garry/Yasin idare edebilir mi?

Yoksa sol taraf cok mu zayif kalir?

Maçtan önce bunlar bunlar gelecek diye servis etsinler üstüne birde kötü sonuç gelirse nolacak
Olan kendilerine olur
Bu taraftar feghouliyi imbulayi yedirtir o zaman bunlara
Akıllı olan taraftarda beinsports'u falan bırakır takip etmeyi, boykot eder basit

Inan bana birsey olmaz Kagan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt