- 2 Temmuz 2011
- 137.899
- 58.788
- 5.488
ulan atalay sakat olmayıp kampa götürülse ilk maçta da oynasa cidden fark yaratırdı.çok yazık...gomisin sevgiği tipte bi oyuncu.çok iyi bi asistçi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufc hic izlemedin ozamaÖff!. O nasıl bir kroşedir yaw?...Zaten nefret ederim Boks sporundan; spor kabul edilmesine bile itirazım vardır, mümkün olsa şu an yasaklardım. Spoiler koysan iyi olurdu; iğrenç bir görüntü...
tudor kullanmayacak heralde onlariulan atalay sakat olmayıp kampa götürülse ilk maçta da oynasa cidden fark yaratırdı.çok yazık...gomisin sevgiği tipte bi oyuncu.çok iyi bi asistçi.
Öff!. O nasıl bir kroşedir yaw?...Zaten nefret ederim Boks sporundan; spor kabul edilmesine bile itirazım vardır, mümkün olsa şu an yasaklardım. Spoiler koysan iyi olurdu; iğrenç bir görüntü...
Mcgregor vs floyd nolur rdasUfc hic izlemedin ozama
UEFA'yı bu sene Arsenal kimseye vermez
7.5 verir alır büyük başkanFernando'yu takip ettim bıraktım cidden beğenmiş ya la
tudor kullanmayacak heralde onlari
riekerink kullanirdi aslind
Öff!. O nasıl bir kroşedir yaw?...Zaten nefret ederim Boks sporundan; spor kabul edilmesine bile itirazım vardır, mümkün olsa şu an yasaklardım. Spoiler koysan iyi olurdu; iğrenç bir görüntü...
baska careleri yoklucescu kullanır