Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[SUB]Takım hep yabancı doldu.

Antremandan sonra yemeklerde havyar,istakoz,beyaz şarap falan çıkarmak lazım.

Bunlar menemen falanda yemez. :D[/SUB]

ulan ne durumdayiz bi götüboklu östersunds gelecegi belirleyecek.
elenirsek hoca ucacak ortalik fena sekilde karisacak gelecek 5 sene ucup gidecek.
gecersek hoca kalir gelen oyuncularla inanilmaz sezon olusabilir, sampiyonluk uefa hersey olablir.
hersey 5 milyon € degerinde olan bir köytakimina karsi oynancak maca bakiyor inanilir gibi degil.
bunu sadece bu yönetim becerir, sezon baslamadan sorunlari ortadan kaldiracaktilar.

En azından Adem Büyük vs. ilgilenmiyoruz

Sürekli negatif yorumlar yapanlar milletin morelini bozamıyor

vs. vs.

Transfer mi moral bozmak için sebep sana göre sadece.

Adamların yemediği halt kalmadı 2 senede. Adem Büyük vs gibi futbolcu üzerinden bakarak sığ düşüneceğimize neden günü birlik kararlar ile duruşsuz biçimde savruluyoruz onu tartışalım.

Dün sosyal medya istedi diye antrenör getiren, ondan önce futbolcusunun alt yapıya önerdiği hocaya takım emanet edip başarısızlığı oyuncunun önerisine bağlayıp mobbing yaparak nasıl gönderdi onu tartışalım.

Enerji ve Galatasaray'a dair umut kırıntısı kalırsa transferleri tartışırız.

belhanda konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar? maçta oynayabilecek mi? zaten pozisyon üretmede sıkıntımız var. bir de oynamazsa işler daha zorlaşır

İsmail Köybaşı: Hasan Ali ile rekabetimizden Fenerbahçe kârlı çıkacaktır.

DE92gIzXcAAhEFl.jpg

hayırlı olsun, begenmiş bunu

panik transferleri diyor ugur karakullukcu tablo dikkat edilmesi lazim filan.
ulan bu adamlari al zaten 3 sene ambargo koymus olursun sampiyonluga cl, ordan gelecek gelirleri hic saymiyor.
sanki bi imbula feg transferinden batacagiz !

Fermando'yu hep Fernandao diye okuyan bir ben miyim? Merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt